Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοντά στον Μάχο

Η ΑΕΚ βρήκε τον δεύτερο γκολκίπερ την ύστατη ώρα, αφού σήμερα ολοκληρώνεται κι επίσημα η μεταγραφική περίοδος, αφού ο Αυστριακός Γιούργκεν Μάχο έρχεται στην Ελλάδα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Μάχο είναι 30 ετών και είναι αναπληρωματικός στην Καϊζερσλάουτερν, στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει έναν χρόνο πριν συμπληρωθεί το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με την Καϊζερσλάουτερν και περιμένει να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Μάχο δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Καϊζερσλάουτερν για τη μεταγραφή του Γιούργκεν Μάχο. Το ύψος της οικονομικής συμφωνίας αγγίζει τα 300.000 ευρώ», ο ατζέντης του διεθνούς τερματοφύλακα, Φρανκ Σράιερ. «Το μόνο που απομένει είναι να τα βρει η ΑΕΚ με τον παίκτη, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να είναι βασικός για να μην τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο Euro 2008 με την εθνική του ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, θα έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για να υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Για τον Γιούργκεν παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η ΑΕΚ συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».


Για όλα τα γούστα

Ανάμικτα είναι τα αισθήματα που άφησε στις ελληνικές ομάδες η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αφού με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες θα χρειαστεί να ιδρώσουν για να περάσουν στους ομίλους.

Αρχής γενομένης από την ΑΕΚ, η κληρωτίδα της...έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού σε περίπτωση που συνεχίσει στο ΟΥΕΦΑ θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τη δυσκολότερη αντίπαλο που θα μπορούσε να της τύχει και που ακούει στο όνομα της Σάλτσμπουργκ.

Πολύ καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς στον δρόμο των «πρασίνων» θα βρεθεί η αδύναμη Αρτμέντια, η οποία μάλιστα έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, μετρώντας τρεις ήττες στις εφτά πρώτες αγωνιστικές.

Δύσκολο έργο θα έχει η Λάρισα, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπλάκμπερν, με τον Γιώργο Δώνη να έρχεται για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του και μάλιστα από τη θέση του προπονητή.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ισχύει η παροιμιώδης φράση «το μη χείρον βέλτιστον»... Οι «κυανέρυθροι», κληρώθηκαν με τη Σοσό, ενδεχομένως την πιο αδύναμη από τις ομάδες που θα μπορούσε να τους τύχει, ωστόσο αρκετά δυνατή για να προβληματίσει τον Έβαλντ Λίνεν και τους συνεργάτες του.

Τέλος, ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Σαραγόσα, σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη κλήρωση. Οι Ισπανοί, που τερμάτισαν στην έκτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχουν ενισχυθεί σημαντικά τη μεταγραφική σεζόν που πέρασε και φαντάζουν το απόλυτο φαβορί στα παιχνίδια με τους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters