Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

ΑΡΗΣ

Θέλει
Πάμπλο Σιέρα ο Άρης

Μετά το οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον 18χρονο αστέρα της Μπαρτσελόνα, Ζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Αρης στρέφει τη προσοχή του στις εναλλακτικές λύσεις που έχει στα υπόψη του.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τον Αρη, μπορεί να μη προκαλεί «έκπληξη» όπως αυτό του νεαρού Μεξικανού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν αρκετά καλό παίκτη που είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τους «κιτρινόμαυρους».

Ο λόγος για τον 29χρονο πρώην μέσο της Γέιδα, Πάμπλο Σιέρα Μαντράτζο. Ο έμπειρος χαφ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ισπανική ομάδα, κάτι που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την ομάδα του Αρη.

Επιπλέον ο Πάμπλο Σιέρα είναι Ισπανός, οπότε η επικείμενη απόκτηση του θα αφήσει μια θέση ξένου κενή στο ρόστερ του Αρη, που πιθανότατα προορίζεται για τον Νταβίντ Ετό


Ηρακλής

Υπογράφει ο Οξύζογλου

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι από σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χρήστος Οξύζογλου.

Ο 22χρονος μέσος που ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά σε Απόλλωνα, Παναχαϊκή και Θράκη, θα συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Αχιλλέα Μπέο και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «γηραιό».

Οι δύο πλευρές δε δυσκολεύτηκαν να τα βρουν τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη, όσο και στις οικονομικές απολαβές του, μιας και πρωταρχικός στόχος του Χρήστου Οξύζογλου, είναι να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του Ηρακλή.

ΠΑΟΚ

Αναζητεί νέες λύσεις ο Παράσχος


Ο ΠΑΟΚ δεν τα πηγαίνει καλά στα φιλικά και ο Γιώργος Παράσχος αναζητεί τα αίτια που κρύβονται πίσω από μία ακόμη φιλική ήττα από κατώτερης κατηγορίας ομάδα, αυτή τη φορά από την Καστοριά με 3-2.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» αναγνωρίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται ακόμη η ομάδα, αφού υπάρχουν πολλά χρέη, αλλά παράλληλα τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά, ο Παράσχος τόνισε: «Αν ήταν στο χέρι μας, θα κάναμε κι άλλες μεταγραφές. Θέλουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα δεν μας επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε το οικονομικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ».

Όσον αφορά συγκεκριμένα το ματς με την Καστοριά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος: «Δυστυχώς τα αμυντικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου μάς στοίχησαν. Δεχτήκαμε τα γκολ και πέσαμε ψυχολογικά. Αν και στο δεύτερο ημίχρονο επικρατήσαμε κατά κράτος της Καστοριάς και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη, στην άμυνα είχαμε και πάλι πρόβλημα. Δεν συνήλθαμε αμυντικά και χάσαμε τον αγώνα. Μπορεί να χάσαμε σε ακόμα ένα φιλικό, ωστόσο είχαμε φρεσκάδα στο παιχνίδι μας».

Τέλος έδειξε και την αισιοδοξία του για την έναρξη του πρωτάθληματος: «Ελπίζω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να βρούμε το ιδανικό σχήμα και να είμαστε έτοιμοι. Ξέρω ότι δεν έχουμε σταθερότητα. Παίκτες που με ικανοποιούν σε ένα παιχνίδι με απογοητεύουν σε κάποιο άλλο. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι»


Συγνώμη για την καθυστέρηση των νέων σας,ήταν λόγο διακοπών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters