Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

ΑΕΚ

Ζητάει αναβολή


Την αναβολή της αναμέτρησης με την Σεβίλλη ζήτησε με χαρτί που έστειλε στην ΟΥΕΦΑ η ΑΕΚ. Οι καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα και έχουν αφαιρέσει τις ζωές 63 συνανθρώπων μας, οδήγησε τον Ντέμη Νικολαΐδη στην απόφαση να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναβολή του επαναληπτικού για το Τσάμπιονς Λιγκ, με την απάντηση να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στην ομάδα της Σεβίλλης το κλίμα είναι πολύ βαρύ μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν με τον Πουέρτα, ωστόσο με δεδομένο ότι την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονσ Λιγκ, θεωρείται δύσκολο να αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ την αναβολή του παιχνιδιού.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Διαψεύδει Γέπες......... και αδυναμίες

ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Equipe» για την πρόταση στον Μάριο Γέπες, αφού όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αλλάξουν άλλο το ρόστερ τους την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στο μεταξύ, ο Τάκης Λεμονής είδε την ενδεκάδα του ντέρμπι να μην τα πηγαίνει καλά κόντρα στον Λεβαδειακό, αφού το τελικό 2-2 δείχνει πολλές αδυναμίες ειδικά στην αμυντική διάταξη. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές με τον Λεονάρντο στο 9ο λεπτό και τον Μοντόγια στο 55ο, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δημιούργησε μόλις δύο ευκαιρίες με τον Κοβάσεβιτς στο 3ο λεπτό και στο 18ο όταν ο Σέρβος σκόραρε.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έχασε πολλές ευκαιρίες, προτού ο Μήτρογλου σκοράρει στο 87ο λεπτό και ισοφαρίσει. Η αρχική ενδεκάδα απαρτιζόταν από τους Νικοπολίδη, Αντζα, Μπράβο, Ντομί, Τοροσίδη, Λεντέσμα, Στολτίδη, Λούα Λούα, Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς.

Μάλιστα, στου Ρέντη έδωσε το παρών ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Ίλια Ίβιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης (46' Σηφάκης), ’ντζας, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Στολτίδης (70' Αρτσούμπι), Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς (70' Κωνσταντίνου), Λούα Λούα (70' Μήτρογλου).

Λεβαδειακός:
Μπλάζιτς, Εμεράν, Θεοδοσιάδης, Ποπόφ (40' Ντιά) Διαμάντης, Ανδράλας, Ζησόπουλος, Μπασαλά, Λεονάρντο, Σίσιτς, Ντιμπαλά. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μοντόγια, Ρούσεφ, Μήτσης, Μουλόπουλος, Λάτσκο, Παρασκευαΐδης, Πιέτρ, Φιντέλ.


ΠΑΟΚ


Επιστρέφει ο Σιγκαμπάλα

Ο Σικαμπάλα φέρεται να άλλαξε για μία ακόμη φορά στάση, και θέλει να ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ κάτι που βλέπει θετικά η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος άσσος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής κι αυτό το αναγνωρίζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει ακόμη την απόφαση της ΦΙΦΑ για τα δικαιώματα του Σικαμπάλα, αφού ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και να πιάνει μάλιστα και μία θέση ξένου.

Όσο για την αλλαγή στάσης του Σικαμπάλα, ο Αιγύπτιος επιτελικός μέσος βλέπει ότι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον «Ζαγόρ». Ο Σικαμπάλα αγωνίζεται στην Ζάμαλεκ, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters