Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

ΠΑΟ

Ανακοινώθηκαν Σαριέγκι, Φύσσας

Ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόκτηση του Γιοσού Σαριέγκι και του Τάκη Φύσσα όπως ήταν αναμενόμενο.


Αναλυτικά οι λιτές ανακοινώσεις των τελευταίων μεταγραφών -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- από την "πράσινη" ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Josu Sarriegi. Ο Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών".

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους".

Ο Σαριέγκι συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μπιλμπάο, έχοντας παίξει και σε φιλικά, κι έτσι δεν έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Πεσέιρο θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Κατάνια και αν τα πάει καλά δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, ο Τάκης Φύσσας έχει μείνει λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση κι έτσι δύσκολα θα παίξει στο ντέρμπι αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.

*Πρώτος σε ψήφους ήταν ο Γιάννης Γκούμας για την αρχηγία του Παναθηναϊκού και θα φοράει το περιβραχιόνιο στην προσεχή περίοδο.

Ο έμπειρος αμυντικός πέρυσι ήταν δεύτερος στην ανάλογη ψηφοφορία των παικτών του «τριφυλλιού». Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης και τρίτος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Τελειώνει του Ροντρίγκες

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την ολοκλήρωση (ή μη) της μετακίνησης του Κριστιάν Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, είναι η σημερινή μέρα.

Σύμφωνα με τα όσα συμφώνησαν τη Τρίτη ο Ολυμπιακός, η Παρί και οι εκπρόσωποι του 22χρονου Ουρουγουανού, εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στους μάνατζερ του Ροντρίγκες και τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας, προκειμένου να τακτοποιηθούν οριστικά οι οφειλές των Παριζιάνων προς τους εκπροσώπους του παίκτη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Παρί να παραχωρήσει στους μάνατζερ του Ροντρίγκες τα δικαιώματα του νεαρού άσσου, έτσι ώστε να πάρουν τα χρήματα τους, όταν τον πουλήσουν στον Ολυμπιακό.

Μόλις κλείσει το εν λόγω θέμα, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τη πλευρά που έχει τα δικαιώματα του Ροντρίγκες. Οι πρωταθλητές Ελλάδος αισιοδοξούν ότι ο 22χρονος Ουρουγουανός θα φορέσει τελικά την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν μόνο το 50% των δικαιωμάτων του, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters