Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

ΠΑΟ

Τελικά μένει ο Βύντρα

Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Λουκάς Βύντρα τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το «τριφύλλι» δε κατάφερε τελικά να βρει τον αντικαταστάτη του 26χρονου αμυντικού εγκαίρως, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον αδύνατο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη Χέρτα, παρότι ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς εδώ και αρκετές ημέρες.

«Η ομάδα δεν βρίσκει άλλον παίκτη και κατά 99% μένω. Ήθελα να πάω, αλλά δεν πειράζει. Εφόσον μείνω, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και είμαι έτοιμος και για το ντέρμπι», έλεγε χθες σε συμπαίκτες του, ο διεθνής αμυντικός.

Ενώ από την άλλη ο μάνατζερ της Χέρτα, Ντίντερ Χένες, δήλωσε: «Το μεταγραφικό μας πλάνο έχει σχεδόν τελειώσει. Σε περίπτωση που ολοκληρώσουμε και αυτή τη μεταγραφή θα είμαστε ικανοποιημένοι».


Στην 18η θέση η Ελλάδα!

Χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η φετινή σεζόν, η Ελλάδα υποχώρησε άλλες δύο θέσεις στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και πλέον βρίσκεται στην 18η θέση.

Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν στα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ και του Τσάμπιονς Λιγκ, η Νορβηγία και η Ελβετία τους επέτρεψαν να μας περάσουν, ενώ έχουν απομακρυνθεί Βουλγαρία και Τσεχία που βρίσκονται στην 14η και την 15η θέση.

Πρακτικά, αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε πάνω από την 16η θέση, αφού το 2009-10, μόνο ο πρωταθλητής θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα θα κληθεί να δίνει προκριματικά από τον δεύτερο γύρο, ενώ και στο ΟΥΕΦΑ θα συμμετέχουν τρεις ομάδες.

Αν καταφέρουμε και βρεθούμε στην 15η θέση με το τέλος της χρονιάς -ενδεχόμενο εξαιρετικά απίθανο- τότε θα διατηρήσουμε τις δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον δευτεραθλητή να μπαίνει στον δεύτερο προκριματικό γύρο και τον πρωταθλητή στον 3ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters