Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΟ

Έτοιμα τα πλάνα του Πεσέιρο

Λιγότερο από δύο 24ωρα μας χωρίζουν από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Παιανία. Το πρόγραμμα του Σαββάτου προβλέπει άλλη μία προπόνηση στη Λεωφόρο.

Τα πλάνα πάντως του Πορτογάλου όσον αφορά την ενδεκάδα δεν φαίνεται να αλλάζουν δραματικά από όσα ξέραμε την περασμένη εβδομάδα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Αρκάντιους Μάλαρτζ και οι Γκούμας με τον Τζόζεφ Ενακαρίρε αναμένεται να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα δεξιά θα είναι ο Μίκαελ Νίλσον και στην αντίθετη πλευρά ο Λεοντίου.

Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μάτος με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, στα δεξιά θα παίξει ο Δημούτσος και στην αριστερή πτέρυγα ο Καραγκούνης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εντογιέ και Παπαδόπουλος.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αν παίξει θα πάει αριστερά στη θέση του Λεοντίου ενώ για διάφορους λόγους μάλλον αποκλείεται η λύση Βύντρα. Στα δεξιά τέλος στα χαφ ο Σωτήρης Νίνης έχει και αυτός πιθανότητες να πάρει τη θέση του Ελίνι Δημούτσου.

Κατά τ' άλλα, στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ζέσταμα, έπαιξαν κοροΐδο, ενώ έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και τα σουτ. Το πρόγραμμα τέλος ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Στέφανος Σιόντης, Θανάσης Τσίγκας, Νασιφ Μόρις, Αντρέας Ίβανσιτς, ’ντονι Σεριτς και Αλέξανδρος Πάγκαλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσίτσης.

*Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ανέφερε πως άλλαξε η έδρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την Αρτμέντια, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Επίσης σε περίπτωση συμμετοχής της ΑΕΚ στο Κύπελο UEFA, ο επαναληπτικός αγώνας της Αθήνας δεν θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007 αλλά την Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2007 και πριν τις 19:00.

Στη Μετζ ο Εμπέντε

O Πιερ Εμπέντε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μετζ.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας κόντεψε να μείνει χωρίς δουλειά, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν...κακόπεσε, αφού πάντα έλεγε ότι το όνειρό του ήταν να παίξει στη Γαλλία (γνωρίζει άλλωστε και τη γλώσσα, άριστα).



Μαζί με τον "Πέτρο" (που πέρασε εννιά χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα), η Μετζ απέκτησε και τον 28χρονο αμυντικό Ερικ Κουμπιλιέ, με υποσχετική ενός χρόνου από τη Ναντ.


ΗΡΑΚΛΗΣ


Μπέος: Ματώστε την φανέλα


Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία ακόμη ηγετική εμφάνιση στην προπόνηση της Παρασκευής πριν το ματς με τον Εργοτέλη, αφού ζήτησε από τους παίκτες του Ηρακλή να «ματώσουν» την φανέλα για την νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος στην τακτική ενόψει του αγώνα της Κυριακής, αν και είναι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τον τρόπο με τον οποίο «έδεσαν», αφού βοήθησε και η έξτρα εβδομάδα προετοιμασίας.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται την Κυριακή να ξεκινήσει με σύστημα 4-4-1-1 και τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Κατσαμπή και Μαλαγκουένιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, και στα άκρα Σμπόντζακ με Μαυρογενίδη. Στο κέντρο θα ξεκινήσει ο Πουρσανίδης με τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Έμερσον θα παίξει δεξιά και ο Τσινέγκε δεξιά.

Στην επίθεση, ο Μαρίνκοβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο και θα προσπαθεί να τροφοδοτεί τον μοναδικό προωθημένο, τον Νίκο Νικολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters