Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

ΠΑΟΚ

"Πόρτα" σε Σανταντέρ για Φερνάντεζ

Πρόταση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντάνιελ Φερνάντεζ απέρριψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο σάιτ, πρόταση η οποία υποβλήθηκε από την ισπανική Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Οι Βάσκοι της Σανταντέρ είναι η πρώτη ομάδα που εκδηλώνει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο Πορτογάλο γκολκίπερ ο οποίος όμως αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και η πρόταση της ισπανικής ομάδας δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τους διοικούντες.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως αρνήθηκε επίσημη πρόταση από την Racing de Santander ύψους 1,2 εκ. ευρώ για τον Daniel Fernandes.» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


ΑΡΗΣ


Χαλάει η συμφωνία με τον Ριέρα

Μία απρόβλεπτη εξέλιξη φαίνεται πως χαλάει την μεταγραφή του Σίτο Ριέρα στην ομάδα του Αρη. Ο λόγος για την επιμονή του αδερφού του, Αλμπέρτο, ο οποίος ζητάει επιτακτικά την απόκτησή του 20χρονου άσου από την ομάδα του την Εσπανιόλ.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, το ενδεχόμενο η Εσπανιόλ να αποκτήσει τον μικρό Ριέρα είναι κάτι παραπάνω από ορατό, καθώς ο Αλμπέρτο έβαλε όρο στην ομάδα του, πως θα παραμείνει (σ.σ. τον θέλει ο Αγιαξ) αν αποκτηθεί ο αδερφός του.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η μεταγραφή του Ριέρα θεωρείται πως ναυαγεί, γι� αυτό και τις επόμενες ημέρες πιθανότατα θα υπογράψει ο Πάμπλο Σιέρα, που δοκιμάζεται εδώ και μέρες από τον Χουάν Κάρλος Ολίβα.


ΒΕΡΟΙΑ


Yπέγραψε στη Βέροια ο Μπαρμπόζα

Παίκτης και τυπικά της «βασίλισσας του βορρά» είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός Ροντρίγκο Μπαρμπόσα Κόστα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Όσο αφορά τον μεσοεπιθετικό Ρικάρντο Πάεζ από τη Βενεζουέλα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Βέροια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει έγκαιρα τα αεροπορικά του εισιτήρια.

Την Τετάρτη στις 10 το πρωί, η αποστολή της ομάδας θα εκκλησιαστεί στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, ενώ για το απόγευμα της Πέμπτης (17:30) έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της ΠΑΕ η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Τέλος, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, τους εκπρόσωπους των δύο ομάδων, της διοργανώτριας αρχής και των υπευθύνων του γηπέδου, για τα μέτρα ασφαλείας του Σαββατιάτικου αγώνα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όσο για τα εισιτήρια του αγώνα, λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει, τέθηκαν από σήμερα το πρωί σε κυκλοφορία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια του σταδίου (θύρα 1), τα οποία θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ. Να σημειωθεί πως στους φιλάθλους της ΑΕΚ που θα έρθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα διατεθεί η θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters