Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

ΑΕΚ

Λέει το "ναι" η Ζίλινα


Έτοιμη να πει το πολυαναμενόμενο «ναι» στη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για τον Ντούσαν Κούτσιακ, είναι η Ζίλινα, που αποδείχθηκε πολύ πιο σκληρός διαπραγματευτής απ'όσο ίσως περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι».

Οι Σλοβάκοι αφού κατάφεραν να πείσουν την «Ένωση» να αυξήσει τη προσφορά της κατά 500.000 ευρώ, δείχνουν να ...συμβιβάστηκαν με την ιδέα του να παραχωρήσουν τον 22χρονο τερματοφύλακα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ζίλινα, Κάρολ Μπέλανικ.

«Είναι πραγματικά μία πολύ καλή πρόταση την οποία δύσκολα θα απορρίψουμε. Η νέα προσφορά της ΑΕΚ μας καλύπτει. Βέβαια το θέμα είναι αν ο Ντούσαν είναι έτοιμος για να μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Θα δούμε τις επόμενες μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από τη πλευρά του ο Ντούσαν Κούτσιακ, έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του, τον έχει κουράσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες τόσο στη Σλοβακία, όσο και στην Ελλάδα.

Αν όλα πάνε καλά για την ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο παίκτης θα παραχωρηθεί στην «Ένωση» και θα αποτελέσει τη τελευταία της καλοκαιρινή μεταγραφή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


"Δεν θέλει να έρθει ο Γέπες"

Ο Μάριο Γέπες δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ, η έγκυρη γαλλική «L' Equipe».

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 31χρονο Κολομβιανό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ γίνεται λόγος και για ποσά, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προσφέρει διετές συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές από ότι έπαιρνε στην Παρί.

Βέβαια, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 31χρονος δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα και η μόνη περίπτωση να υπογράψει στον Ολυμπιακό είναι να μην έχει βρει ομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αφού στην Παρί δεν τον υπολογίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters