Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

ΑΕΚ

Μπλάνκο:Θα έρθουν τα γκολ

Φανερά ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ισμαέλ Μπλάνκο το πρωί του Σαββάτου λίγο μετά τη πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 24χρονος άσσος απέφυγε τα μεγάλα λόγια, ωστόσο υποσχέθηκε ότι τα γκολ που περιμένουν από εκείνον οι φίλοι της ΑΕΚ θα έρθουν...

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Είναι αλήθεια ότι πέρασαν αρκετές ημέρες και άρχισα να αγχώνομαι με αυτή την κατάσταση, αλλά όλα πέρασαν. Αυτό που πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται και βλέπουμε στη συνέχεια τι θα γίνει», είπε και συμπλήρωσε:

«Όσο πιο πολλά γκολ έρθουν, τόσο καλύτερο θα είναι. Από εκεί και πέρα όμως θέλω να δω στις προπονήσεις αυτό που ζητάει ο προπονητής από εμένα

Σίγουρα τα γκολ θα μπουν, αλλά πριν ξεκινήσει δεν μπορείς να πεις πόσα θα είναι ακριβώς. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω τα πράγματα όσο καλύτερα μπορώ. Και στην Αργεντινή το ίδιο έκανα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις τίποτα. Από εκεί και πέρα αν κάνει τα πράγματα σωστά όλα θα έρθουν».

Ενώ κλείνοντας αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη, είπε: «Γνωρίζω ότι έχουμε αυτό σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω να το προλάβω καθώς δεν θα έχει φτάσει η μπλε κάρτα μου από την Αργεντινή. Αυτές τις ημέρες πρέπει να δουλεύω και να περιμένω να αρχίσει το πρωτάθλημα. Όταν έρθει η μπλε κάρτα μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Πριν από το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι. Από εκεί και πέρα εγώ μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να πάει στην Σεβίλλη και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα όταν επιστρέψει στην έδρα της να έχει όσο πιο πολλές πιθανότητες».

ΠΑΟ


Έκλεισε Σαριέγκι ο ΠΑΟ

Και το όνομα αυτού: Γιόσου Σαριέγκι... Ο Παναθηναϊκός, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξε στον εκλεκτό για τον αμυντικό που θα καλύψει το κενό στα μετόπισθεν, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον 28χρονο άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.


Η μεταγραφή, που αναμένεται να τελειώσει και τυπικά τις επόμενες ημέρες με την έλευση του παίκτη στην Αθήνα, έχει ήδη ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα των Βάσκων, με τον ποδοσφαιριστή να έχει αποχωρήσει από την Ολλανδία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Αθλέτικ και να βρίσκεται στο δρόμο για το Μπιλμπάο ώστε να τακτοποιήσει και τα τυπικά για την μεταγραφή του.

Ο Γιόσου Σαριέγκι, έρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Ισπανία, ενώ γενικότερα στην καριέρα του δείχνει ότι βγάζει τις σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν χωρίς να χάνει παιχνίδια. Θεωρείται αρκετά έμπειρος, ενώ είναι και δυνατό κορμί (1,84 μ - 83 κιλά), προσφέροντας έτσι
μία καλή λύση στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού


Όχι στην Χέρτα Βερολίνου ο Βύντρα

Η Χέρτα Βερολίνου έκανε επίσημο το ενδιαφέρον της για τον Λουκά Βύντρα, αλλά ο «πληγωμένος» από τους τραυματισμούς Παναθηναϊκός, απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Γερμανών.

Οι Γερμανοί προσέφεραν περίπου 1,5 εκ. ευρώ για να αποσπάσουν την συγκατάθεση των «πρασίνων», αλλά το τριφύλλι ζητάει πάνω από 2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 26χρονο δεξιό μπακ, αφού η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευόταν να βρει αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, η Χέρτα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στο εξωτερικό, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει, σύμφωνα με τα όσα γράφουν και τα γερμανικά ΜΜΕ.

Εξάλλου στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του «τριφυλλιού», ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός Γιόσου Σαριέγκι αναμένεται ακόμη και σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για να υπογράψει, ή το πολύ μέχρι την Τρίτη.

Ο 28χρονος αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις την Τετάρτη και δεν αποκλείεται να παίξει λίγα λεπτά στο τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κατάνια το επόμενο Σάββατο στην Λεωφόρο.


Η επιστροφή του Φύσσα


Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε μετά από περίπου τέσσερα χρόνια ο Παναγιώτης Φύσσας!

Ο 34χρονος διεθνής αμυντικός, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Καραγκούνη αποφάσισε να αποδεχθεί τη πρόταση που του έκανε η «πράσινη» διοίκηση και το απόγευμα πέρασε τις πόρτες της Παιανίας όπου και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και να ξανασμίξει με τον "τυπάρα", αλλά και τον Γιάννη Γκούμα, τους μοναδικούς που είχε συμπαίκτες πριν την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος άσσος, αποχώρησε τον Δεκέμβρη του 2003 από το «τριφύλλι» έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας για να φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα.

Στη Πορτογαλία έμεινε μέχρι το 2005 όταν και αποφάσισε να μετακομίσει στη Σκωτία για λογαριασμό της Χαρτς στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και φέτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Μαντέλι ο ...αντι-Κυργιάκος

Τα τρία εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προκειμένου να παραχωρήσει τον Σωτήρη Κυργιάκο στον Ολυμπιακό, κρίθηκαν υπερβολικά από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», που φαίνεται πλέον να εγκαταλείπει οριστικά τη περίπτωση του διεθνούς αμυντικού.

Οι Πειραιώτες που είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το ρόστερ τους με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, «καλοβλέπουν» τον 30χρονο άσσο της Κιέβο Βερόνα, Νταβίντε Μαντέλι.

Ο έμπειρος Ιταλός που τη χρονιά που τελείωσε είχε 38 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα της Κιέβο, είναι μάλιστα παλιός γνώριμος του Ίλια Ίβιτς, μιας και το 2000 οι δύο άντρες ήταν συμπαίκτες στη Τορίνο.

Ο Νταβίντε Μαντέλι αγωνίζεται από το 2004 στη Κιέβο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Σιένα, Τορίνο, Βαρέζε και Μπιελέζε.

Σε περίπτωση που δε προχωρήσει η μεταγραφή του αμυντικού της Κιέβο, ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για την απόκτηση του 30χρονου σέντερ μπακ της Κατάνια, Λορέντζο Στοβίνι.


Τα βρήκε για Ροντρίγκες

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Παρί Σεντ Ζερμέν για την απόκτηση του Κριστιάν Ροντρίγκες, ήρθε ο Ολυμπιακός!

Οι Παριζιάνοι από τη παραχώρηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού στους «ερυθρόλευκους» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αρκετά γενναιόδωρος αναμένεται να είναι ο Ολυμπιακός και με το νεαρό Ουρουγουανό.

Από τη πλευρά του ο Κριστιάν Ροντρίγκες ζήτησε προθεσμία δύο ημερών (μέχρι τις 13/8) για να απαντήσει στη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Πληροφορίες θέλουν τον Ουρουγουανό διεθνή να φοβάται ότι η επικείμενη μετακίνηση του στον Πειραιά θα του κοστίσει τη θέση του στην εθνική Ουρουγουάης, μιας και το Ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει τη προβολή που έχει το «Σαμπιονά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters