Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενθουσίασε ο Λούα Λούα σε φιλική τεσσάρα

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά και νίκησε 4-0 την ισπανική Λεβάντε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Τάκης Λεμονής προχώρησε σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με την Εσπανιόλ, αφού έβαλε τον Ραούλ Μπράβο στο κέντρο της άμυνας, τον Στολτίδη στο κέντρο του γηπέδου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθέτησε τον Λούα Λούα. Κι αυτός μαζί με τον Γκαλέτι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Από γύρισμα του Αφρικανού στο 17' ο Γκαλέτι με σουτ άνοιξε το σκορ και από γύρισμα του Αργεντινού στο 42' ο Λούα Λούα από κοντά διπλασίασε τα τέρματα, ενώ ο Γκαλέτι είχε και δοκάρι στο 28' με εκτέλεση φάουλ.

Στο β' ημίχρονο οι δυό τους συνέχισαν να εντυπωσιάζουν και στο 62' ο Γκαλέτι πάλι δημιούργησε και ο Λούα Λούα πάλι σκόραρε (3-0), ενώ δύο λεπτά αργότερα (64') ο νεοεισελθών Κοβάσεβιτς διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 4-0, αφού στο 81' κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (90΄ Φακίνος), Ντομί (74' Μενδρινός), Ραούλ Μπράβο (46' Νούνιες), Αντζας (46' Ζεβλάκοφ), Στολτίδης (46' Ζούλιο Σέζαρ), Τοροσίδης (90΄ Παπαδόπουλος), Λεντέσμα (78' Νε), Γκαλέτι (62' Πάντος), Λούα Λούα (62' Κοβάσεβιτς), Τζόρτζεβιτς (74' Μήτρογλου).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Στοράρι, Τσιρίλο, Βικέιρα (74' Τομάσι), Ρίγκα, Πέρσον (50' Φουέγιο), Νταβίντ, Χοσέ Σεράνο, Γκέγιο, Χουάνμα (86' Ρουμπιάλες), Σάβιο (70' Μεγιόνγκ), Ντεσκάργκα.


ΠΑΟ


Ο ΠΑΟ λέει ναι στην Χέρτα για Βύντρα

Η νέα βελτιωμένη πρόταση της Χέρα Βερολίνου βρίσκει σύμφωνη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sportday».

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η γερμανική ομάδα έκανε νέα πρόταση ύψους 1,8 εκ. ευρώ και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον παίκτη, που εξάλλου πίεζε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Οι «πράσινοι» πλέον ίσως να κάνουν λίγα παζάρια ακόμη για να φτάσουν την πρόταση της Χέρτα στα 2 εκ. ευρώ αλλά και για να έχουν τον παίκτη στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα ψάχνουν από τώρα για δεξιό αμυντικό που να μπορεί να καλύψει και θέση στόπερ.


Tέλος, στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αναμένεται επίσης να ενταχθεί ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Ο νεαρός Μοζαμβικανός αμυντικός έχει ικανοποιήσει τον Ζοσέ Πεσέιρο με την παρουσία του στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο. Πάντως θέση ξένου υπάρχει στο ρόστερ του «τριφυλλιού», ωστόσο είναι άγνωστο αν ο νεαρός στόπερ θα παραμείνει ή θα δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


ΑΕΚ


"Πονοκέφαλος" Φερέρ για αντί-Λύμπε

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και το μεγάλο πρόβλημα του Λορένσο Σέρα Φερέρ δεν είναι άλλο από την... πολύπαθη θέση του σέντερ φορ, αφού ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι τιμωρημένος στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό της Ένωσης είναι ότι δεν θα έχει ούτε τον Παντελή Καπετάνο στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι τραυματίας.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο που αποκτήθηκε για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα, αν και έδειξε στο φιλικό κόντρα στον Εθνικό Αστέρα ότι έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Οι άλλες λύσεις του Φερέρ για τον σέντερ φορ είναι ο Ριβάλντο, ο Μαντούκα και ο Ζούλιο Σέζαρ, τρεις παίκτες που έχουν αγωνιστεί ξανά ως «φουνταριστοί» κάποια στιγμή της καριέρας τους, αλλά κανείς τους δεν είναι κλασικός επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters