Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΕΘΝΙΚΗ

Ρεχάγκελ: Δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας

Για το δυνατό τεστ με την Ισπανία, ενόψει της αναμέτρησης με τη Νορβηγία για τους ομίλους των Προκριματικών του EURO, μίλησε ο Ότο Ρεχάγκελ σε συνέντευξη Τύπου πο παραχώρησε. Ο Γερμανός τεχνικός, θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του την Τετάρτη (21.30), κόντρα σε έναν αντίπαλο που ενδύκνεται για πολλές δοκιμές, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ο Ότο, μίλησε και για το αντίο στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και για το παιχνίδι με τη Νορβηγία.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ:


για το αντίο στον Ζαγοράκη

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής, όπως ο Ζαγοράκης, βρίσκεται προς το τέλος της καριέρας του και φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τότε δεν μπορείς να περιμένεις τίποτε περισσότερο από αυτόν. Ο Ζαγοράκης υπήρξε ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ήταν μεγάλη η χαρά να συνεργαστώ μαζί του. Εμείς, ως ομάδα, τον αποχαιρετήσαμε στον αγώνα με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά αυτός ο αγώνας είναι για να τον αποχαιρετίσει και ο κόσμος».
για το φιλικό με την Ισπανία
«Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τεράστιες εμπειρίες από την παρουσία τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτοί έχουν τη δυνατότητα να παρατάξουν τρεις ισάξιες ομάδες ενώ εμείς μόνο μία. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις με έναν δυνατό αντίπαλο και ενόψει του παιχνιδιού με τη Νορβηγία για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ηταν γνωστό ότι δεν θα είχαμε στη διάθεσή μας για τον αγώνα αυτόν τους Χαριστέα και Αμανατίδη, αλλά πλέον δεν υπολογίζουμε και τον Κυργιάκο, ο οποίος έχει πυρετό. Εχουμε, όμως, μαζί μας αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κάνουμε τις δοκιμές που θέλουμε».
για το ματς των Προκριματικών του EURO
«Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, αλλά η πρόκριση δεν θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Μία ομάδα, όπως εμείς εν προκειμένω, προκρίνεται στην τελική φάση μιας διοργάνωσης, όταν εξασφαλίζει το στόχο της μαθηματικά. Οχι από ένα αποτέλεσμα. Ολα τα άλλα είναι υποθέσεις».

ΑΕΚ


Βασικός ο Μπλάνκο


Ως βασικός θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Ισμαέλ Μπλάνκο.

Ο 24χρονος Αργεντινος έχει κερδίσει από την αρχή την εμπιστοσύνη του Λορένσο Σέρα Φερέρ και ο Ισπανός τεχνικός όπως φάνηκε και στη προπόνηση της Τρίτης θα του το αποδείξει ξεκινώντας τον στο βασικό σχήμα της «Ένωσης» στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενάντια στη Βέροια.

Συγκεκριμένα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ συμπεριέλαβε τον Ισμαέλ Μπλάνκο στην εντεκάδα των βασικών στο οικογενειακό διπλό και εκείνος τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο» με την απόδοση του.

Συνεργάστηκε άψογα τόσο με τη μεσαία γραμμή, όσο και με τον Ριβάλντο που ήταν ο «παρτενέρ» του στην επίθεση και απέσπασε πολλά «μπράβο» από τον Φερέρ, που έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του.

Μορέτο, Ράμος, Αρουαμπαρένα, Αλβες, Δέλλας, Ζήκος, Ενσαλίβα, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Ριβάλντο και Μπλάνκο, αναμένεται να αποτελέσουν την ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters