Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007

ΑΕΚ

Δέλλας: Έχουμε φιλοδοξίε
ς

Ήρεμος και αποφασισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ο Τραϊανός Δέλλας με τον αμυντικό της ΑΕΚ να δηλώνει πως η ομάδα «έχει φιλοδοξίες» και πως «θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες».

Αναλυτικά:

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια πως είναι;

«Ηρεμία με την έννοια που έχει η λέξη δεν έχουμε. Υπάρχει αγωνία για το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί 45 ημέρες δυνατά. Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα για να φτάσει αυτή η στιγμή. Η ομάδα έχει αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας για να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες του αγώνα. Αρκετά από τα παιδιά έχουν την εμπειρία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε τι μας περιμένει. Το γήπεδο είναι κλουβί. Όλα αυτά αν δεν είσαι προετοιμασμένος μπορεί να σε επηρεάσουν. Αν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, όχι.

Μήνυμα δεν έχω να στείλω σε κανέναν. Αυτό που θα κάνω είναι τη δουλειά μου και ο αντίπαλος τη δική του. Να χρίζουμε πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι είναι άσκοπο. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά για να καταφέρουμε κάτι. Η Σεβίλλη είναι ομάδα που έχει κατακτήσει δύο κύπελλα UEFA τα τελευταία χρόνια και αυτό τα λέει όλα. Κανένα παιχνίδι, όμως, δεν είναι εύκολο. Και οι παίκτες της Σεβίλλης δεν κοιμούνται ήσυχοι γιατί γνωρίζουν ότι θα έχουν απέναντί τους μια πολύ καλή ομάδα».

Δεν σας αποφορτίζει κάπως ο τίτλος του αουτσάιντερ;

«Αναγκασμένος ή υποχρεωμένος δεν είναι κανείς να περάσει μια ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Αύριο θα παιχτεί το πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε. Θα δώσουμε το 100% να πάρουμε το μάξιμουμ. Αν αυτό είναι να προκριθούμε, τότε αυτό θα κάνουμε. Για τους ανθρώπους που δεν έχουν φιλοδοξίες, είναι να πούμε ότι παίζουμε με τη Σεβίλλη και δεν μπορούμε να περάσουμε».

Κόντρα στη Σεβίλλη έχει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο ο επιθετικός. Ή θα παίξει η ομάδα αμυντικά και ό,τι βγει;

«Ο προπονητής έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του, έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Δεν παίζει ρόλο αν θα έχουμε χρόνο επιθετικό. Σε πολλά παιχνίδια που έχω δει στην καριέρα μου δεν παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνδεδεμένοι, ο ένας με τον άλλο. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες ποιότητας, πλέον. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι θέμα προπονητή».


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Χειμωνιάτικη πρόταση για Ντελγάδο

Ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση για την απόκτηση του Σέζαρ Ντελγάδο, ύψους 2,5 εκ. ευρώ αλλά αυτή τη φορά για να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό από την Κρουζ Αζουλ στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Η κίνηση των πρωταθλητών είναι λογική αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Μεξικάνοι θα πρέπει να πουλήσουν τον παίκτη νωρίτερα προκειμένου να μην τον χάσουν ελεύθερο.

Εξάλλου, η επίσημη δικαιολογία της άρνησης της Κρουζ Αζούλ για την παραχώρηση του παίκτη ήταν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού ήρθε πολύ κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, ενώ πλέον θα έχει τέσσερις μήνες για να το κάνει.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται στην κίνησή του αυτή και από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και θέλει όσο τίποτε άλλο να αγωνιστεί στην Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters