Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

ΠΑΟ

Επανέρχεται η υπόθεση Ζελάο

Αχτίδα φωτός φαίνεται να υπάρχει στο θέμα της απόκτησης του Ζελάο από την Κορίνθιανς, αφού η βραζιλιάνικη ομάδα φαίνεται να ξεφεύγει από τη διοικητική κρίση από την οποία μαστίζεται και η υπόθεση του παίκτη αναθερμαίνεται για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι επερχόμενες αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της «Τιμάο», με την προηγούμενη διοίκηση να έχει απορρίψει την πρόταση των «πρασίνων» για τον παίκτη, αλλά και το γεγονός πως φαίνεται να ξεμπλοκάρουν οι οικονομικές συναλλαγές της ομάδας, κάνουν τους ανθρώπους των «πρασίνων» να αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον για τον Ζελάο.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η ομάδα του Ζελάο είχε απορρίψει πρόταση των "πρασίνων" ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ), ενώ η Μπαραγκαντίνο, ο σύλλογος που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, είχε συμφωνήσει. Με τα νέα δεδομένα που αναφέραμε πιο πάνω (νέα διοίκηση, "άρση" οικονιμικού αποκλεισμού") δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να επανέλθει με νέα πρόταση.

Επιπλέον, η Κορίνθιανς είναι ένα βήμα από την πώληση του Μπετάο στη Σοσό, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, και όπως φαίνεται τον δρόμο του θα ακολουθήσουν τόσο ο Γουίλιαν όσο και ο Ζελάο. Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται εντός των ημερών, αφού ο Παναθηναϊκός θα "κυνηγήσει" την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, αφού η ενίσχυση στην άμυνα είναι επιτακτική ανάγκη.

Γερμανική "εμμονή" για Βύντρα

Μέρα παρά μέρα, έρχεται και ένα καινούριο δημοσίευμα από τη Γερμανία που αναφέρεται στην απόκτηση (!) του Λουκά Βύντρα από τη Χέρτα Βερολίνου. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του σάιτ του γερμανικού καναλιού «Sport 1» να κάνει λόγο για μεταγραφή του 26χρονου μπακ στους Βερολινέζους.

«Οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του διεθνούς Έλληνα παίκτη του Παναθηναϊκού, Λουκά Βύντρα οδεύουν προς το τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters