Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΠΑΟ

Προπονήθηκαν Εντογιέ, Νίνης

Ο Ζοσέ Πεσέιρο ανακουφίστηκε σήμερα το πρωί, καθώς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πήραν μέρος τόσο ο Σωτήρης Νίνης όσο και ο Νταμέ Εντογιέ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Νίνης τελικά δεν υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, όπως φοβήθηκαν όλοι στο «τριφύλλι» αρχικά κι έτσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή.

Πάντως, ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα τον 17χρονο άσσο, αφού δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά θα είναι στον πάγκο των «πρασίνων».

Ακόμη, για τον Νταμέ Εντογιέ υπήρχε εξ΄ αρχής η σιγουριά ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι και μετά την πρωινή προπόνηση, ο Σενεγαλέζος θα είναι στο πλάι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στις 21.15 το βράδι της Κυριακής.

Οριστικά εκτός ο Σαλπιγγίδης


Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, κι έτσι ο διεθνής επιθετικός δεν θα παίξει στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει συγκεκριμένα: «H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε ως ανέκκλητη την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 249/21.8.2007 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.»


ΞΑΝΘΗ


Το "παλεύει" για Μπασέτζιο η Ξάνθη

Με την απόκτηση του 29χρονου μέσου της Αντερλεχτ, Βάλτερ Μπασέτζιο προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ της για φέτος η Σκόντα Ξάνθη.

Οι ακρίτες είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Βελγίου για τον έμπειρο άσσο, ωστόσο ο ίδιος αν και έχει ενημερωθεί από τη τεχνική ηγεσία της Αντερλεχτ ότι δεν είναι στα πλάνα της για τη νέα σεζόν, συνεχίζει τις μέχρι τώρα άκαρπες προσπάθειες του να βρει κάτι ...καλύτερο.

Χαρακτηριστικές είναι μάλιστα οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή, της Αντερλεχτ Χέρμαν βαν Χόλσμπεεκ, στα Βελγικά Μ.Μ.Ε:

«Μία πρόταση μας έχει κατατεθεί μόνο και αυτή είναι της Ξάνθης. Εμάς μας ικανοποιεί, αλλά ο παίκτης ψάχνει αλλού. Οι Έλληνες του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλον ένα χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters