Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΞΑΝΘΗ

Κοντά σε Μπόστινα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Στεάουα Βουκουρεστίου, Γκαμπριέλ Μπόστινα είναι η Ξάνθη, που αναζητεί έναν έμπειρο παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει με επιτυχία την αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Η ακριτική ΠΑΕ τα έχει βρει με τους Ρουμάνους στα 200.000 ευρώ, ωστόσο η αρχική πρόταση της προς τον παίκτη απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα.

Παρά την άρνηση του 30χρονου Ρουμάνου, οι άνθρωποι της Ξάνθης αισιοδοξούν ότι η νέα πρόταση που έχουν ετοιμάσει δε θα έχει τη τύχη της πρώτης.

Ο Γκαμπριέλ Μπόστινα έχει τεθεί εκτός ομάδας εξαιτίας ενός επεισοδίου που είχε δημιουργηθεί σε φιλικό αγώνα που είχε δώσει η Ρουμανική ομάδα με τη Σαρλερουά.

Ένας οπαδός της Στεάουα επιτέθηκε για άγνωστους λόγους στον τερματοφύλακα των Βέλγων και ο 30χρονος άσσος είχε τη φαεινή ιδέα να εισηγηθεί στην αστυνομία την απελευθέρωση του θερμόαιμου οπαδού, μια εισήγηση που έγινε τελικά αποδεκτή, αλλά προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της Στεάουα που έκανε λόγο για παίκτες χούλιγκαν!


ΒΕΡΟΙΑ


Λατινοαμερικάνικη ενίσχυση για Βέροια

Την απόκτηση των Μπαρμπόσα Ροντρίγκεζ Κόστα και Ρικάρντο Νταβίντ Πάες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια όπως και φυσικά αναμενόταν.

Οι δύο λατινοαμερικάνοι που θα αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής ενάντια στην ΑΕΚ, βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και εντός της ημέρας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μπαρμπόσα Ροντρίγκεζ είναι 32 χρονών, Βραζιλιάνος, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τη φανέλα ...δεκάδων ομάδων μεταξύ των οποίων η Γκουαρανί, η Παλμέιρας, η Ζουβεντούδε, η Γκρέμιο, η Σάντος, η Μόναχο 1860, η Μαρίτιμο, η Σταντάρ Λιέγης και η Σέρο Πορτένιο.

Από την άλλη ο Ρικάρντο Νταβίντ Πάες είναι γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον ΠΑΣ Γιάννενα. 28χρονος αριστερός χαφ, είναι 57 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, ενώ σε αντίθεση με τον Ροντρίγκες έχει αγωνιστεί μόνο στις: Ντεπορτίβο Τατσίρα, Νασιονάλ, Σαν Λουίς και Αμέρικα.

Οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τη «Βασίλισσα» καθώς αναζητείται ένας τουλάχιστον επιθετικός για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση.


ΗΡΑΚΛΗΣ

Και επίσημα Μαρίνκοβιτς

Παίκτης του Ηρακλή και με την βούλα, είναι από την Κυριακή ο Νεμπόσα Μαρίνκοβιτς. Ο Σέρβος, που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν τόσο με την φανέλα της Παρτιζάν, όσο και με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας, υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα τον κρατήσει στον «Γηραιό», για μία χρονιά, με τους κυανόλευκους να έχουν το δικαίωμα να τον κρατήσουν για άλλα τρία χρόνια, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έχουν βάλει σε συνεννόηση με την Παρτιζάν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: "Από σήμερα, Κυριακή 19/08, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο βασικός επιτελικός μέσος της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας, που διέπρεψε με τα χρώματα της Partizan, ο 21 ετών άσος, Nebojsa Marinkovic, ντύνεται στα "κυανόλευκα". Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, διαρκείας ενός συν τριών ετών, με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοίκηση αισθάνεται υπερηφάνεια για το γεγονός, ότι μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα με το συγκεκριμένο παίκτη και να προσφέρει στον κόσμο της μία τέτοια, πανευρωπαϊκής εμβέλειας, μετεγγραφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters