Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

ΑΡΗΣ

Έκπληξη με Ίβιτς ο Αρης

Στην «αιφνιδιαστική» μεταγραφή του Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε την Παρασκευή ο Αρης. Οι «κίτρινοι» επεφύλασσαν έκπληξη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αποκτώντας τον Σέρβο μέσο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Όπως παραδέχτηκε ο διεθνής άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη, το «φλερτ» του με τη νέα του ομάδα διαρκεί τις τελευταίες τρεις-τέσσερις μέρες, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το συμβόλαιο με τον Ίβιτς θα είναι μονοετούς διάρκειας.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη», είπε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βλάνταν Ίβιτς και συνέχισε: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πιστεύω η τέταρτη δύναμη μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μιλούσα με τους ανθρώπους του Αρη τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες και ήθελα πολύ να υπογράψω στην ομάδα. Έχει πολλούς καλούς παίκτες και πιστούς φιλάθλους. Πιστεύω ότι κι εγώ με την εμπειρία μου, αλλά και με τη διάθεση που έχω να παίξω καλή μπάλα, θα βοηθήσω τον Αρη να πάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Να σημειωθεί, ότι ο Ίβιτς θα φοράει τη σεζόν που μόλις ξεκινάει την φανέλα με το νούμερο 18.

Δανεικός στον Ηλυσιακό ο Αρης

Παίκτης του Αρη είναι από σήμερα και ο Νταβίντ Ετό, μόνο που ο νεαρός Καμερουνέζος φορ αποκτήθηκε μεν από τους «κίτρινους» αλλά δόθηκε δανεικός στον Ηλυσιακό, καθώς δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.


ΟΦΗ


Στη Χάποελ ο Οφορίκουε

Στο Ισραήλ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Πίτερ Οφορίκουε. Ο ΟΦΗ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή τη πρόταση ύψους 150.000 ευρώ, που κατέθεσε για τον Γκανέζο επιθετικό η Χάποελ Κιριάτ Σμόνε και μέσα στις επόμενες ώρες το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά με την επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Περιμένουμε την τελική πρόταση από την πλευρά του παίκτη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», δήλωσε ο Φανούρης Βατσινάς, ενώ ο εκπρόσωπος «Πέτρου», Αλέξης Βαγιάτας, τόνισε:

«Γίνονται συζητήσεις και φαίνεται ότι φτάνουμε στο τέλος. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

O 27χρονος άσσος αγωνίζεται στον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο του 2006 και τη σεζόν που τελείωσε είχε 28 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα των Κρητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters