Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΟ

Τη "γλίτωσε" ο Μάλαρτζ


Με αναστεναγμό... ανακούφισης υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Αρκάντιους Μάλαρτζ, καθώς όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 27χρονος τερματοφύλακας δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Μάλαρτζ από τη Δευτέρα είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και στην προπόνηση της Τρίτης δεν είχε λάβει μέρος. Όμως τελικά τα «σύννεφα» ανησυχίας διαλύθηκαν σήμερα, καθώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Το πιθανότερο είναι πάντως πως ο Μάλαρτζ δεν θα αγωνιστεί στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Σαββάτου με Πανιώνιο και Ηρακλή, αφού θα προφυλαχθεί ενόψει Αρτμέντια. Την Πέμπτη πάντως αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.



ΑΕΚ


Αβέβαιο το μέλλον του Σέζαρ


Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ζούλιο Σέζαρ στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και παρότι από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε οποιοδήποτε σύλλογο θέλει, η «Ένωση» δεν έχει μπει καν στο κόπο να έρθει σε επαφή μαζί του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay» ο εκπρόσωπος του Σέζαρ, Πάουλο Μπαρμπόσα παραδέχθηκε ότι μετά τη συνάντηση που είχε στις αρχές του καλοκαιριού με τον Ντέμη Νικολαϊδη (ζήτησε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών του πελάτη του), δεν έχει ξαναενοχληθεί από την ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι οι «κιτρινόμαυροι» δε φαίνονταν ιδιαίτερα «ζεστοί» στις συζητήσεις που είχαν μαζί του.

«Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι, όταν είχαμε συναντηθεί με τον κ. Νικολαΐδη στην Αθήνα, είχαμε ζητήσει να γίνει επέκταση του συμβολαίου και μία αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Ζούλιο. Αυτό ήταν κάτι που είχαμε ζητήσει εμείς, δίχως να λάβουμε κάποια θετική ή αρνητική απάντηση.

Περιμέναμε να οριστεί ένα νέο ραντεβού, να μιλήσουμε ξανά για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία σχετική ενημέρωση ή ειδοποίηση από την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα μας ειδοποιήσουν στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα αυτό από τότε που συναντηθήκαμε, το καλοκαίρι, μέχρι και τώρα. Και, αν δεν κάνω λάθος, και σ' εκείνο το ραντεβού η ΑΕΚ δεν έδειχνε ιδιαίτερα θετική απέναντι στην πρότασή μας».

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του Σέζαρ και προσπαθεί να καθυστερήσει την υπόθεση με σκοπό να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και κατά πόσο είναι απαραίτητος στο σύλλογο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters