Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΟ

Μήνας επιστροφών για ΠΑΟ

Είναι γεγονός πως ο Σεπτέμβριος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό καθώς αφενός οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της πρεμιέρας, αφετέρου γιατί τραυματίστηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ο οποίος θα απουσιάσει για τέσσερις μήνες.

Το... παρήγορο για τον Ζοσέ Πεσέιρο είναι πως μπορεί να ελπίζει πως, αν όχι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου με τον Εργοτέλη, το αργότερο στις 30 του μηνός στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα έχει στη διάθεση του τους περισσότερους από τους τραυματίες του περασμένου «τραυματικού» διμήνου.

Χρονικά λοιπόν κατά σειρά τραυματισμών, ο Νασίφ Μόρις, ο οποίος στις αρχές Ιουλίου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, είναι ήδη ιατρικά έτοιμος και αναμένεται να επανέλθει σύντομα στο κέντρο της άμυνας των «πρασίνων». Πότε θα γίνει αυτό; Πιθανόν στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού ο Νοτιοαφρικανός είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να παίξει με την Αρτμέντια.

Επιστροφή Νο2 θα έχουμε και για τον 20χρονο αμυντικό Στέφανο Σιόντη, ο οποίος σε μια άτυχη στιγμή της προετοιμασίας στην Ελβετία, στο τέλος του Ιουλίου, είχε πάθει κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για δίμηνη απουσία. Ο Σιόντης όμως διέψευσε τα προγνωστικά και ήδη προπονείται κανονικά.

Ο Αντονι Σέριτς είχε ξεκινήσει ως βασικός αριστερός μπακ και σε αυτή την προετοιμασία, αλλά στο «καταραμένο» φιλικό με τη Λάτσιο είχε υποστεί θλάση στο δεξιό πόδι. Δεν αποκλείεται να προλάβει και το ματς με την Αρτμέντια αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα τον δούμε στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Η ταλαιπωρημένη αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού έχει προβλήματα από πέρυσι όταν ο Φίλιππος Δάρλας έχασε ουσιαστικά όλη τη σεζόν λόγω των προβλημάτων στους προσαγωγούς. Στην προετοιμασία ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και ήδη ο Πεσέιρο τον υπολογίζει και μάλιστα αναμένεται να πάρει χρόνο στο φιλικό με το Κορωπί την Πέμπτη.

Τέλος, ο κύκλος των επιστροφών για το μήνα Σεπτέμβριο αναμένεται να κλείσει με τον Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός είχε τραυματιστεί στις 1 Αυγούστου με τη διάγνωση να λέει μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Σίγουρα δεν προλαβαίνει τα ματς με Αρτμέντια και Εργοτέλη αλλά επίσης δύσκολο είναι να τον δούμε, αλλά όχι αδύνατο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters