Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΟ

Νοκ άουτ ο Λεοντίου

Ο χειρότερος φόβος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχετικά με τον χρόνο αποθεραπείας του Σωτήρη Λεοντίου επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης την Κυριακή το πρωί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ιατρικό ανακοινωθέν της ΠΑΕ, ο παίκτης θα χάσει τελικά όλη τη σεζόν (!), αφού ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πιο σοβαρός, από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί από τη μαγνητική τομογραφία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού Σωτήρης Λεοντίου υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο Θεραπευτήριο «Υγεία» από το Γάλλο καθηγητή ορθοπαιδικό Πασκάλ Κριστέλ, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Αργύρη Μήτσου.

Αποκαταστάθηκαν χειρουργικά όλα τα ευρήματα (ρήξη οπισθίου χιαστού, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, ρήξη ιγνυακού τένοντα, ρήξη οπισθίου θυλάκου και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος).

Σχετικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης την υπόλοιπη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, με στόχο να επανέλθει υγιής την επόμενη»

Εθνική


Δώρα και... φήμες

Tα μαντάτα από την Μάλτα και το Τακάλι δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για την Εθνική μας ομάδα, αφού η ισοπαλία των Τούρκων με τους Μαλτέζους με 2-2 μας φέρνει κυριολεκτικά μία «ανάσα» από την τελική φάση του Euro2008.

Πλέον, η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ αρκεί να κάνει τρεις νίκες κόντρα σε Ουγγαρία (εκτός έδρας), Μάλτα και Βοσνία (εντός έδρας) για να προκριθεί και μαθηματικά ακόμη κι αν ηττηθεί από την Τουρκία και την Νορβηγία.

Όμως, πέρα από τα δώρα που δέχτηκε η «γαλανόλευκη», υπάρχουν και οι φήμες που έχουν να κάνουν με τον Παρασκευά Αντζα και τον Χρήστο Πατσατζόγλου.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκαν ούτε το Σάββατο, με τον Αντζα να έχει στομαχικές διαταραχές και τον «Πάτσα» να αισθάνεται αδιαθεσία, αλλά όπως κυκλοφορεί τελευταία, χωρίς να επιβεβαιώνεται, οι δύο παίκτες έχουν πάρει εντολή από τους «ερυθρόλευκους» να μην προπονούνται ούτως ώστε να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΟ και να μην τιμωρηθεί παραπάνω ο Αντζας.

Εξάλλου, όπως γράφει και ο Singer, η υπόθεση της τιμωρίας του Αντζα δεν έχει τόσο αγωνιστικό αντίκτυπο για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι θέμα γοήτρου των «ερυθρολεύκων» που θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν ακόμη την δύναμη στα χέρια τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters