Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Πέντε στα πέντε οι ομάδες μας

Νίκη-πρόκριση του ΠΑΟ με 2-1

Απλά με τη... νίκη-πρόκριση θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός από τη Σλοβακία όπου με τη νίκη με 2-1 στην Μπρατισλάβα σφράγισε την πρόκριση, καθώς ήταν ουσιαστικός, απλός και καλύτερος από την Αρτμέντια!








Μεγάλη νίκη και για τον Άρη


Με τον Χαλκιά να κρατάει με εντυπωσιακές επεμβάσεις το "μηδέν" στην άμυνα και τους υπόλοιπους παίκτες να λειτουργούν στην εντέλεια το πλάνο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Αρης έφτασε σε σπουδαία νίκη κόντρα στην Σαραγόσα με 1-0 και πλέον έχει αυξημένες ελπίδες για την πρόκριση, τις οποίες ωστόσο θα κληθεί να διεκδικήσει στο...άντρο των Ισπανών.






Λάρισα:"Σούζα το αλογάκι!"


Η Λάρισα έκανε το πρώτο τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπλάκμπερν στον πρώτο αγώνα στο «Πανθεσσαλικό». Αν κατά τη διάρκεια του ματς κάποιος έβλεπε την εικόνα ανάμεσα στην Λάρισα και την Μπλάκμπερν, θα νόμιζε ότι οι «βυσσινί» αγωνίζονται στην Πρέμιερσιπ και οι «κυανόλευκοι» κινδύνεψαν πέρυσι με υποβιβασμό στην Σούπερ Λίγκα...






Φερέρ: Σταθεροί από την αρχή


Ο Σέρα Φερέρ, μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι από την νίκη της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: «Η ΑΕΚ ήταν σταθερή από το πρώτο λεπτό. Θέλαμε και επιδιώξαμε να κλείσουμε την Σάλτσμπουργκ και το καταφέραμε. Πήραμε νωρίς κεφάλι στο σκορ. Είχαμε καλό χειρισμό από την αρχή και στη συνέχεια του παιχνιδιού. Δυστυχώς τραυματίστηκαν οι Σέζαρ, Καφές και Μανού αλλά ευτυχώς οι αντικαταστάτες τους ήταν καλοί. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σε γενικές γραμμές η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν το 3-0 ήταν ένα μικρό θαύμα, ο Φερέρ απάντησε: «Δε θα έλεγα πως είναι ένα μικρό θαύμα αλλά αποτέλεσμα του τρόπου παιχνιδιού. Αυτή η νοοτροπία νικητή, είναι νοοτροπία που έχουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».



Θρίαμβος του Πανιωνίου


Το ήθελε και το πήρε... εις διπλούν! Ο λόγος για το γκολ το οποίο ήθελε ο Έβαλντ Λίνεν στο Μπονάλ το οποίο θα έβαζε τις βάσεις για την πρόκριση του Πανιωνίου. Οι παίκτες του Γερμανού όμως είχαν διαφορετική άποψη και "φιλοδώρισαν" την Γαλλική ομάδα με δύο τέρματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστοσελίδας

 

counters