Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Μόνο νίκη η AEK για να... ελπίζει


Mε μοναδικό στόχο την νίκη για να συνεχίσει να έχει ακόμα ελπίδα στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο» η ΑΕΚ, απέναντι στον πάντα μαχητικό Ηρακλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο «Γηραιός» είχε κερδίσει την Ενψση με 2-1 και ήταν η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Ο Νίκος Κωστένογλου είδε στην προπόνηση του Σαββάτου τον Μοχάμεντ Καλόν να νιώθει καλύτερα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον «Γηραιό», με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι πάνοπλη και έτοιμη για το «διπλό» που θα της δώσει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και «ανάσα» μέχρι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1. Ο Μορέτο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Ενσαλίβα, Δέλλα, Παπασταθόπουλο και Αρουαμπαρένα.

Στα χάφ θα βρίσκονται οι Καφές και Ζήκος, δεξιά θα βρίσκεται ο Ράμος και αριστερά ο Λαγός. Τον ρόλο του δεκαριού θα έχει ο Ριβάλντο και μπροστά του μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο.

Χωρίς Χλωρό ο «Ηρα»

Χωρίς τον Γιάννη Χλωρό που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε θα κοντραριστεί ο Ηρακλής με την ΑΕΚ. Ολοι στο στρατόπεδο του «Γηραιού» πιστεύουνότι η ομάδα μπορεί να επαναλάβει την νίκη της έβδομης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, (ο Ρέμος δήλωσε ότι ο "Ηρα" μπορεί να πάρει την νίκη).

Ο Ανχέλ Πεντράθα Λαμίγια, δεν είναι ακόμα σίγουρος για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο και οι μόνοι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι ο Πάρντο στο τέρμα, ο Μάρκες στο κέντρο και ο Ααρόν στην επίθεση, όπου πιθανότατα θα έχει τον Γιάντση μαζί του.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Μπαντής, Πάρντο, Περπερίδης, Λέιτε, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, , Παπαστεριανός, Πουρσανίδης, Τσάβι, Μαυρογενίδης, Μάρκες, Φονσέκα, Γιάντσης, Ααρόν, Γκαρσία, Φλάβιο Ντίας και Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters