Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Το Αννόβερο θέλει Ίβανσιτς

Tο Αννόβερο θέλει τον Αντρέας Ίβανσιτς, όπως αναφέρουν αυστριακά Μέσα, μετά το ματς με την Ρέιντζερς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι βρέθηκε άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου στην Λεωφόρο και παρακολούθησε από κοντά τον Αυστριακό μέσο του Παναθηναϊκού: «Την Πέμπτη ο Αντρέας Ίβανσιτς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το 1-1 με τους Ρέιντζερς ίσως και να ήταν το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ελληνική ομάδα. Από την Μπουντεσλίγκα έρχεται το ενδιαφέρον για τον Αυστριακό, από το Ανόβερο».

«Ανάμεσα στους 16.000 θεατές στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης βρισκόταν και ένας άνθρωπος του Ανόβερου. Και όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη απογοήτευση για τον Ίβανσιτς, αφού η ισοφάριση ήρθε 9 λεπτά πριν το τέλος, τότε θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του».

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Αννόβερο θα ήθελε σίγουρα έναν παίκτη σαν τον Αυστριακό: «Είναι ευνόητο ότι το Ανόβερο (αυτή τη στιγμή ένατο στη βαθμολογία) τα επόμενα χρόνια θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικούν και θα κερδίζουν την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Γιa αυτό το λόγο την επόμενη σεζόν θέλει έναν παίκτη για τη θέση τη θέση του οργανωτή, μια θέση την οποία μπορεί να καλύψει ο Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός είχε πολύ καλή απόδοση στο φιλικό με τη Γερμανία και μπήκε στο μπλοκάκι της ομάδας της Κάτω Σαξονίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος αρχηγός της εθνικής Αυστρίας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχαν βγει στην επιφάνεια οι πρώτες επαφές των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με την Σάλτσμπουργκ για την αγορά του παίκτη. Οι «πράσινοι» ήθελαν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ στα 2 εκ. ευρώ, την ώρα που οι Αυστριακοί ζητούν περίπου 4 εκ. ευρώ και περιμένουν το Euroγια να ανέβει η τιμή του...

Όσο για το τι λένε οι ίδιοι οι Αυστριακοί στα ρεπορτάζ τους; Απλά αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει τον παίκτη: «Ο Ίβανσιτς ξέρει τι παίζεται γύρω από τη μεταγραφή του, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι στη Σάλτσμπουργκ. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες συζητήσεις, με τους αυστριακούς να ζητούν γύρω στα 4 εκ. ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters