Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

"Σημαντική η αύξηση του Μ.Κ"


O Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην «Sportday» για την προσπάθεια που ξεκινάει με την αύξηση του μετοχικού κεφάλαιου κατά 18 εκ. ευρώ από τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο στόχος μέσα από αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η εξυγίανση και μέσα από τη διαδικασία που επιλέξαμε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ με σταθερά βήματα εξέλιξης»

Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος περιέγραψε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί: «Η πώληση των μετοχών θα γίνεται μέσα από μία συγκεκριμένη τράπεζα που έχει μεγάλο δίκτυο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει μετοχές. Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη, αφού ο αγοραστής το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να καταθέσει το αντίτιμο και τα στοιχεία του».

Τέλος, τόνισε για μία ακόμη φορά, πόσο σημαντικό θα είναι για τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ο κάθε ΠΑΟΚτσής να συμμετάσχει στην αύξηση για δύο λόγους. Μπορεί να παραβρεθεί στις συνελεύσεις και να συμμετέχει σε αυτές, αγοράζοντας μόνο μία μετοχή, και είναι ο πιο σωστός τρόπος να συμβάλει στην ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας προβληματίζει είναι η έλλειψη ρευστότητας και με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα χρήματα που περιμένουμε να μπούνε σε αυτή, τα προβλήματά μας αυτομάτως θα λυθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters