Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ανανεώνει ο Ρεχάγκελ


Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ, μιας και ο Γερμανός τεχνικός και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το «σίριαλ» της παραμονής του «Όθωνα», είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Μετά το φιλικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Πορτογαλία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να εγκρίνει την τελική προσφορά που θα γίνει στον Ότο Ρεχάγκελ και φυσικά να εξουσιοδοτήσει τον Βασίλη Γκαγκάτση να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.

Η ΕΠΟ προσφέρει στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του Γιάννη Τοπαλίδη, θα αγγίζουν τις 280.000 ευρώ! Το νέο συμβόλαιο του Ρεχάγκελ, που θα είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του EURO 2008, θα λήγει το 2010

Την ίδια ώρα η Ελληνική Ομοσπονδία δέχεται καταιγισμό FAX από προπονητές που φιλοδοξούν να αναλάβουν τα «ηνία» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ωστόσο οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters