Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΑΕΚ

Ο ΠΑΟ λογόκρινε τη ΝΕΤ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε καταγγελία για παρέμβαση του Παναθηναϊκού στη ΝΕΤ. Συγκεκριμένα, η Ένωση υποστηρίζει ότι οι «πράσινοι» παρενέβησαν για να μην δείξει η ΝΕΤ την αγκωνιά του Εντόι στον Δέλλα, που προηγήθηκε της αποβολής του αμυντικού της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", o Παναθηναϊκός αρνήθηκε την εμφάνιση του Σαλπιγγίδη στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης "Αθλητική Κυριακή", όπου ήταν συμφωνημένο να εμφανιστεί και ο Μπλάνκο, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος με την κάλυψη της φάσης του Εντόι με τον Δέλλα από το κρατικό κανάλι.

Βέβαια, οι απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη στη φυσούνα και διίστανται. Η πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζει ότι δεν έπεσαν μπουνιές σε κανένα σημείο, αλλά ότι ο Φερέρ προκάλεσε τα επεισόδια στο ημίχρονο, ενώ από την άλλη, οι "κιτρινόμαυροι" τονίζουν ότι στο επεισόδιο του Δέλλα με τον Εντόι ο Βέλιτς ήταν προκλητικός με τα όσα έλεγε, κι έπεσαν μερικές "ψιλές...

Επίσης, η ΑΕΚ προσέφυγε στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας με καταγγελία διαστρέβλωσης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και διακωμώδησης του αθλήματος για τον Εντόι στην αποβολή του Δέλλα.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι" ότι ο Εντόι παραποίησε την άποψη του διαιτητή με την ενέργειά του. Αν η Ένωση δικαιωθεί για «θέατρο» του Σενεγαλέζου τότε ο παίκτης μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή και ημερολογιακή ποινή.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πάνθηρας" ο Χούτος...


Το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου, άναψε χθες ο πρόεδρος-γιατρός του Πανιωνίου, Γιώργος Κατσιφαράκης, μιας και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Έλληνας άσσος, ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος θεωρούν ότι θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο με τον Ραφίκ Τζιμπούρ που φέτος σκοράρει ασταμάτητα.

«Θα βοηθήσουμε τον Λάμπρο με τα εξελιγμένα ιατρικά μέσα που διαθέτουμε ώστε ο ίδιος να βοηθήσει με τη σειρά του την προσπάθεια της ομάδας, γιατί πιστεύουμε στην αξία του. Ειδικά, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης», δήλωσε σχετικά ο κ.Κατσιφαράκης.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να γίνει και επισήμως παίκτης του Πανιώνιου, ο Λάμπρος Χούτος, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά εδώ και περίπου μια βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters