Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε θετικο αποτέλεσμα!......Αλλά αρνητική η εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός με νίκη στη Ρώμη προκρίνεται, με ήττα αποκλείεται και με "Χ" είναι... καλά

Το χειρότερο δυνατό σενάριο ήταν για τον Ολυμπιακό η νίκη της Λάτσιο με 2-1 στο άλλο ματς του ομίλου κόντρα στη Βέρντερ.

Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον πέντε βαθμούς όσους και οι Ιταλοί, αλλά θα πρέπει να πάνε στην Ρώμη για να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το 1-1 του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στο «Καραϊσκάκη», δηλαδή να νικήσουν.

Σε περίπτωση ήττας, ο Ολυμπιακός μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, αφού η Λάτσιο αποκτά διαφορά τριών βαθμών και στην μεταξύ τους ισοβαθμία είναι από πάνω αφού έχει καλύτερα αποτελέσματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση "διπλού", καθώς οι "ερυθρόλευκοι" τότε θα είναι καλύτεροι στην ισοβαθμία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα να παίζει με την Βέρντερ στο Καραϊσκάκη την ώρα που η Ρεάλ θα υποδέχεται τη Λάτσιο στην Μαδρίτη.

Πλέον, η Βέρντερ έχει το πιο δύσκολο έργο από όλους, αφού είναι δύο βαθμούς πίσω και έχει δύο ματς το ένα στην Βρέμη κόντρα στην Ρεάλ, που ακόμη δεν είναι αδιάφορη, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Επίσης στην τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βέρντερ και η Λάτσιο παίζει μέσα στην Μαδρίτη, επομένως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, αφού οι «μερένγες» στην τελευταία αγωνιστική θα είναι πιθανότατα αδιάφοροι και μπορεί να κάνουν «δωράκια»...

1 σχόλιο:

david santos είπε...

I passed here for seeing your work that is very good and desiring a good weekend

 

counters