Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ή τώρα ή ποτέ

Την σπουδαιότερη μάχη στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή του περιπέτεια, δίνει το βράδυ της Τετάρτης (21.45, NET) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», γνωρίζουν πολύ καλά πως με ήττα αποχαιρετούν τις όποιες ελπίδες για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όπως επίσης και πως με νίκη σχεδόν «καπαρώνουν» μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, αφού για να τερματίσουν τρίτοι θα πρέπει η Βέρντερ να νικήσει τόσο τη Ρεάλ, όσο και τους ίδιους στο Καραϊσκάκη την τελευταία αγωνιστική.

Ιδιαίτερα προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, ενώ αν κρίνουμε και από το πρώτο τους παιχνίδι, φαβορί για τη νίκη δεν υπάρχει. Ο ρυθμός, η ψυχραιμία, τα πνευμόνια, ακόμα και μια ατομική ενέργεια θα δώσουν πλεονέκτημα σε μία εκ των δύο ομάδων, με την ευχή στο τέλος να πανηγυρίζουν οι 8000 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού που θα δώσουν το παρόν στο Ολίμπικο.

ΛΑΤΣΙΟ (4-4-2)
ΑΜΥΝΑ: Ο Ντέλιο Ρόσι δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις στα μετόπισθεν. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο 43χρονος Μπαλότα, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Σκαλόνι, Στεντάρντο, Σιβίλια και Κολάροφ

ΚΕΝΤΡΟ: Στο δίδυμο Λεντέσμα-Μάουρι θα στηριχτεί σε άλλο ένα παιχνίδι η Λάτσιο. Από εκεί και πέρα, Μουντινγκάι και Μουταρέλι από τα πλάγια θα κληθούν να βοηθήσουν στην μάχη της μεσαίας γραμμής.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Το...φονικό δίδυμο των Πάντεφ και Ρόκι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έχει τύχη αν:
1. Δεν ανοιχτεί και δώσει χώρο στον Ολυμπιακό να παίξει στην αντεπίθεση
2. Πιέσει στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, όπου δεν εμφανίζεται και τόσο δυνατή
3. Καταφέρει και κερδίσει την μάχη του κέντρου και παράλληλα του ρυθμού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-5-1)
ΑΜΥΝΑ: Με δεδομένες τις απουσίες των Μπράβο και Σέζαρ, ο Τάκης Λεμονής δεν έχει πολλές επιλογές. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ Τοροσίδης δεξιά, Πάντος αριστερά και Αντζας-Ζεβλάκοφ στο κέντρο θα αποτελέσουν το αμυντικό καρέ.

ΚΕΝΤΡΟ: Στην επιτυχημένη στα εκτός έδρας συνταγή με τα τρία αμυντικά χαφ θα στραφεί ο Τάκης Λεμονής, τοποθετώντας τους Πατσατζόγλου, Λεντέσμα και Στολτίδη. Από εκεί και πέρα Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι θα βρεθούν στις πτέρυγες.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Με μοναδικό καθαρά προωθημένο τον Λούα Λούα θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής. Ο Αφρικανός, πάντως, θα έχει βοήθειες από τους Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι.

Έχει τύχη αν:
1. Βρεθούν σε καλή μέρα Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι και Λούα Λούα
2. Ο Λεντέσμα δεν εμφανιστεί επηρεασμένος από τον τραυματισμό του
3. Πιάσει απόδοση αντίστοιχη με αυτή στα εκτός έδρας με Βέρντερ και Ρεάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters