Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

ΠΑΟΚ

Φεύγει για Μπόχουμ ο Μίετσελ

Τις βαλίτσες του για τη Γερμανία ετοιμάζει ο Μάρτσιν Μίετσελ. Η Μπόχουμ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του και σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη αναμένεται να ανακοινώσει την μετεγγραφή. Η αρνητική απάντηση που εισέπραξε προ ημερών η Μπόχουμ, όταν χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου δεν την πτόησε ιδιαίτερα. Η γερμανική ομάδα προσέγγισε ξανά τους «ασπρόμαυρους» καταθέτοντας βελτιωμένη οικονομικά πρόταση, εν προκειμένω 250.000 ευρώ, βγάζοντας από το ταμείο της 120.000 ευρώ περισσότερα (σ.σ. η αρχική πρόταση ήταν για 130.000 ευρώ). Την αποχώρησή του ουσιαστικά προανήγγειλε ο Μίετσελ μιλώντας στο «Μetrosport», χαρακτηρίζοντας σαχλαμάρες τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στην ΑΕΚ. «Από τη στιγμή που δεν τα βρήκα με τον ΠΑΟΚ αποφάσισα ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Είχα κουραστεί να περιμένω τον ΠΑΟΚ» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία δεν είναι ικανή να του αλλάξει γνώμη. «Είναι πλέον αργά», επισήμανε χαρακτηριστικά. «Ο Ζαγοράκης ξέρει μπάλα και αυτό θα είναι το πλεονέκτημά του ως πρόεδρος. Αν αναλάμβανε πριν από ένα μήνα θα ήταν διαφορετικά και για μένα. Δεν μπορούσα όμως να περιμένω άλλο...», πρόσθεσε.

Εντυπωσιακή είναι η κινητοποίηση που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, που τέθηκαν τη Δευτέρα σε κυκλοφορία. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Τούμπα με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να εκφράζουν επίσημα τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξη στο πρόσωπο του Θόδωρου Ζαγοράκη

Πήρε το χρσίμα ο Ζαγοράκης

Επικεφαλής και πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας διορίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος με το χρίσμα στα χέρια του ξεκινά την προσπάθειά του να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο.

Σε αυτό το δύσκολο δρόμο, ο πρώην πλέον αρχηγός της ομάδας θα έχει τη βοήθεια του πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη της πάλης, Παναγιώτη Ποικιλίδη και των επιχειρηματιών και φίλων του συλλόγου, Ηλία Βιολίδη, Ανδρέα Μανδρινό, Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι στο πλευρό του βρίσκονται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το απέδειξαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή, καθώς περίπου 700 κάρτες έκαναν "φτερά" από γραφεία με την ΠΑΕ να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ανταπόκριση στο κάλεσμα που απεύθυνε: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξη στο πρόσωπο του Θ. Ζαγοράκη".

Ο στόχος που έχει οριοθετηθεί προβλέπει τη διάθεση τουλάχιστον 10.000 εισιτηρίων διαρκείας. Αν υλοποιηθεί θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ δίνοντας βαθιά οικονομική ανάσα, που τόσο έχει ανάγκη ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

 

counters