Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

ΑΡΗΣ

Πήρε Σλοβάκο ο Άρης

Τον Σλοβάκο τερματοφύλακα Marian Kelemen (7/12/79) που αγωνιζόταν στην Ισπανική UD Vecindario απέκτησε ο ΑΡΗΣ Θ. Προηγούμενες του ομάδες οι CD Tenerife, FK Ventspils, Bursaspor, Slovan Bratislava, Koba Senec, 1.FC Kosice, BSC Bardejov, NAC Breda, SK Michalovce


Σανσόν

"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Φελίπε Σανσόν Χουέρτα από τη Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Φελίπε γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1982, έχει ύψος 1.64, ζυγίζει 63 κιλά και αγωνίζεται στην επίθεση".

Ο Σανσόν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μπαρτσελόνα σε ηλικία 10 ετών. Από το 1999 έως το 2001 αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα της Μπάρτσα, το 2001-`03 στη Μπάρτσα C, το 2003-`04 στη Μπάρτσα Β και στη συνέχεια στη Φιγκουέρες (2004-`05), Χιρόνα (2005-`06) και Χοσπιταλέτ (2006-`07). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της Ισπανίας (Sub-15, Sub-17).

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον Αρη. Ελπίζω στην πρώτη μου απόπειρα μακριά από την Ισπανία να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να κάνω μια καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, τον οποίο είχα προπονητή φέτος στην Χοσπιτάλετ".

Αρειανός ο Τόνι Κάλβο

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας κι αν λάβουμε υπ’ όψη τα σχόλια που έχουν κατατεθεί για τις ικανότητές του από ισπανούς εκπροσώπους του Τύπου, πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή. Ο Αντόνιο Κάλβο Αράντες είναι γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα. Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1987 λόγω της άριστης τεχνικής του κατάρτισης μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, συνήθως όμως αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά και διακρίνεται για την ταχύτητα αλλά και την εκρηκτικότητά του.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σύγχρονου ισπανικού ποδοσφαίρου που ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Μπαρτσελόνα. Είναι ωστόσο μέλος της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της χώρας του και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μαδρίτη όπου μετέχει στη προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (U20) της Ισπανίας ενόψει της τελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά. Γίνεται αντιληπτό ότι, δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία έλευσής του στη Θεσσαλονίκη, αφού θα εξαρτηθεί από την πορεία της Ισπανίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που προβλημάτισε τους ανθρώπους του Αρη, σε καμία περίπτωση όμως δεν τους απέτρεψε από την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής. Οι θεσσαλονικείς θεωρούν άλλωστε ότι ο Κάλβο είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο σύνολο, πιστεύουν στο ταλέντο του, γι’ αυτό και ξεκίνησαν τις προσπάθειες προσέγγισής του πριν από τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης, δήλωσε "ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Περίμενα καιρό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στη νέα μου ομάδα. Είμαι διψασμένος για καλό ποδόσφαιρο και υπόσχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω να βρεθώ το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη για να δω από κοντά τον κόσμο του Αρη, για τον οποίο έχω μάθει τόσα πολλά με τη βοήθεια του διαδικτύου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters