Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρία για δοκιμές με Σαχτάρ

Ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς για το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ του Νέρι Καστίγιο, επομένως έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση ορισμένων παικτών που δεν έχουν πολλές συμμετοχές.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στους δύο Αργεντινούς, τον Λιονέλ Νούνιες και τον Ροντρίγκο Αρτσούμπι, αφού μέχρι σήμερα έχουν παίξει ελάχιστα κυρίως ως αλλαγές.

Μάλιστα, αυτοί οι δύο είναι οι μόνες μεταγραφές του καλοκαιριού που έχουν παίξει τόσο λίγο. Ο Λεμονής θα κάνει δοκιμές και όσον αφορά το σύστημα, δοκιμάζοντας κι άλλα σχήματα εκτός από το κλασικό 4-5-1 που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα με τους 13 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του...


ΑΡΗΣ


Πρόκριση στο 120' για Αρη

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο Μπραχάμι μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Αρη το οποίο βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στην παράταση.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς, δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση στα 90' λεπτά, με την "Μπάρτσα" να είναι πιο επικύνδινη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να χάνει κάποιες ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξει το σκορ.

Οι "κίτρινοι" στη παράταση ήταν σαφώς καλύτεροι, έχοντας καλύτερη φυσική κατάσταση και θέλοντας να αποφύγουν την "ψυχοφθόρα" διαδικασία των πέναλντι ανέβασαν "στροφές".

Έτσι στο 120' ο Τάσος Κυριάκος, με σουτ μέσα από την περιοχή, λύτρωσε τους "κίτρινους" και έδιωξε το "φάντασμα" του αποκλεισμού.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Αγιος Δημήτριος:
Θέμελης, Βέρτζος, Διαμαντής, Συμεωνίδης, Τσιώλης, Σαββίδης, Ντε Μπαρτόλο, Μποταΐτης, Συρίγος, Σαπάνης, Γιαννιτσανάκης

Αρης: Κέλεμεν, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κόκε, Παπάζογλου, Κουλουχέρης, Σιστόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters