Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Τα ελληνικά ρεκόρ στο ΟΥΕΦΑ...

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα με πέντε ομάδες στην διοργάνωση, αν και πέσαμε προσωρινά στην 17η θέση

Μπορεί και οι τέσσερις ομάδες μας που έπαιζαν την Πέμπτη να πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά και οι τέσσερις γνώρισαν την ήττα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πέσει στην 17η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, η Ελβετία μας προσπέρασε, αλλά πλέον εμείς μπορούμε να υπολογίζουμε βαθμούς σε 24 ακόμη αγώνες, αφού η κάθε ομάδα θα δώσει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες στο γκρουπ και ο Ολυμπιακός έχει ακόμη τέσσερις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόκριση και των πέντε ομάδων μας στην φάση των ομίλων αποτελεί ρεκόρ για την φετινή διοργάνωση, αφού μόνο η Ελλάδα μαζί με Γερμανία και Ρωσία βλέπει όλες της τις ομάδες να έχουν περάσει στην επόμενη φάση, ενώ είμαστε πρώτοι σε ομάδες στο ΟΥΕΦΑ με πέντε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 16η θέση δίνει δύο θέσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με το νέο σχέδιο Πλατινί που θα αποφασιστεί τον Νοέμβριο, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμη και στην 13η θέση, η οποία λογικά θα επιτρέπει την είσοδο στους ομίλους στον πρωταθλητή από την χώρα μας...

Ο λόγος για την αισιοδοξία είναι ότι η Βουλγαρία που απέχει περίπου 12 αγωνιστικούς βαθμούς (6 νίκες) δεν συνεχίζει με καμία ομάδα στην Ευρώπη, ενώ και Βέλγιο και Ελβετία έχουν μείνει πλέον με δύο και μία ομάδα αντίστοιχα στα Κύπελλα Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters