Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη...μεταγραφή ο Μενδρινός


Παιχνίδι με πολλές...πρωτιές ήταν αυτό στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, έφτασαν εύκολα στο πρώτο τους "διπλό" στο πρωτάθλημα, ο Κώστας Μενδρινός πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο 15χρονος Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Από όλα τα παραπάνω, αναμφίβολα ξεχωρίζει η περίπτωση του Κώστα Μενδρινού, όχι τόσο για την συμμετοχή που πήρε, όσο για την πολύ καλή εικόνα του σε άλλο ένα ματς που χρησιμοποιήθηκε. Ο 22χρονος άσος, έχει προσφέρει τα μέγιστα όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία, με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο να αποτελεί απλώς την συνέχεια της καταπληκτικής του απόδοσης στο ματς με την Λάτσιο. Ταυτόχρονα, ο άσος του Ολυμπιακού αποτελεί και το...στοίχημα της ομάδας για εκμετάλλευση των παικτών από τα φυτώρια, αλλά και γενικότερα νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Βλέπετε, μετά τα...αποτυχημένα πειράματα των Ταραλίδη, Παππά, Μπόρχα και Νε, λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι το συγκεκριμένο στοίχημα μπορούν οι Πειραιώτες να το κερδίσουν.

Πέραν, όμως, του...στοιχήματος, η αξιοποίηση του Μενδρινού έχει τεράστια αγωνιστική σημασία, καθώς με δεδομένα ότι οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν ένα ρόστερ με μικρό βάθος, τον...επικίνδυνο συνδυασμό τραυματισμών-φορτωμένου προγράμματος, αλλά και ότι οι μεταγραφές αργούν ακόμα ένα μήνα, ο 22χρονος άσος αποτελεί μία σοβαρή εναλλακτική λύση για τον Τάκη Λεμονή και μάλιστα από το...πουθενά.

Πλέον και μέχρι να ξεκινήσει το μεταγραφικό παζάρι, το βάρος των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα πέσει στην προσπάθεια αξιοποίησης παρόμοιων περιπτώσεων σαν αυτή του Μενδρινού, όπως του Αρτσούμπι, του Νούνιες, ακόμα και του νεαρού Παπαδόπουλου. Τα...αποτελέσματα τους, άλλωστε, σε αυτή τη μίνι εξεταστική περίοδο, σε συνδυασμό με το αν ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κρίνει εν πολλοίς και τις μεταγραφές που θα κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" τον Ιανουάριο.

 

counters