Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός έδρας οι περισσότερες...

Οι πιθανές αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους 16 δεν έχουν καθόλου εύκολο έργο!

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ τελείωσε, και ο Ολυμπιακός περιμένει την κλήρωση της 21ης Δεκεμβρίου για να μάθει την αντίπαλό του στην φάση των 16.

Ας δούμε λοιπόν που παίζουν οι επτά υποψήφιες αντίπαλοι των "ερυθρολεύκων" αυτήν την αγωνιστική: Η Ιντερ έχει πολύ εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη Κάλιαρι, και αναμένεται να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα.


Η συμπολίτισσά της Μίλαν από την άλλη, παίζει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το πρωί της Κυριακής, με αντίπαλο την Μπόκα.


Δύσκολο έργο έχουν οι δύο αγγλικές ομάδες που ίσως κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός: Η μεν Μάντσεστερ πηγαίνει στο Ανφιλντ για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη η Τσέλσι παίζει με την Αρσεναλ, στο τοπικό μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου.


Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός έδρας με την Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, και γενικότερα έχουν μεγάλα προβλήματα φέτος, όμως και οι Καταλανοί μοιάζουν με άλλη ομάδα εκτός έδρας! Η επιστροφή ωστόσο του Ετό, αλλά και του Ροναλντίνιο στην εντεκάδα, μπορούν να κάνουν αναμφισβήτητα την διαφορά. Από την άλλη, εύκολο έργο, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει και η Σεβίλλη, που παίζει με την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας.


Τέλος, η πιό επιθυμητή αντίπαλος των Πειραιωτών, σύμφωνα με την πλειοψηφία, η Πόρτο, παίζει στο Ντραγκάο με την Γκιμαράες. Οι "δράκοι" δεν κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη θέση προς το παρόν, όμως η Γκιμαράες είναι τρίτη στη βαθμολογία, και κυνηγά την δεύτερη θέση (στην οποία βρίσκεται η Μπενφίκα), ώστε να πάρει την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Σε ό,τι αφορά τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στο Κύπελλο UEFA, η Ατλέτικο, πριν τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει την Ουέλβα του Βίκτορ Μουνιόθ, ενώ η Βιγιαρεάλ, πριν την ΑΕΚ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Χετάφε.


Ακριβώς το ίδιο θέλει και η Μπάγερν, που μετά την ισοπαλία με την Ντούισμπουργκ αντιμετωπίζει την Χέρτα στο Βερολίνο, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον Αρη, ενώ η Νυρεμβέργη θέλει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στην Σάλκε, πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Λάρισα.


Τέλος, και η Μπορντό έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την Μαρσέιγ, λίγο πριν τον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters