Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Σάββατο 28 Ιουλίου 2007

ΗΡΑΚΛΗΣ

Έρχετε ο Ροζάλες έφειγε ο Ερέρα

Ο Ρομπέρτο Ροσάλες θα φτάσει την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη για να φορέσει την φανέλα του Ηρακλή, αφού ο «Γηραιός» απέκτησε δανεικό τον 23χρονο παίκτη της Ουνιόν Σάντα Φε, ο οποίος παίζει στον χώρο του κέντρου.

Ακόμη, η υπόθεση του Σλοβένου επιθετικού Γιόζε Μπένκο προχωρά κανονικά και ίσως και σήμερα να «πέσουν» οι υπογραφές στα συμβόλαια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τέλος, οι δρόμοι του Ηρακλή και του Εστεμπάν Ερέρα χωρίζουν οριστικά, αφού ο Αργεντινός επιθετικός δεν δέχτηκε την μείωση αποδοχών που του πρότεινε η νέα διοίκηση κι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Ερέρα στα δύο χρόνια που έπαιξε στον Ηρακλή είχε 56 συμμετοχές και δέκα γκολ.


Κυανόλευκος και ο Μπίνιο

Παίκτης του Ηρακλή πρέπει να θεωρείται πλέον ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Σάντος Μπίνιο.

Ο έμπειρος πρώην παίκτης της Σετουμπάλ, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που του επέβαλε το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ Ηρακλής και από ώρα σε ώρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «γηραιό».

Ο Μπίνιο που είναι κάτοχος Πορτογαλικού διαβατηρίου, αγωνιζόταν από το 2004 στη Σετουμπάλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 56 αγώνες.

Δυναμώνει ο Ηρακλής


Ο Ηρακλής συνεχίζει την ενίσχυσή του με γοργούς ρυθμούς. Ακόμα τρεις παίκτες παίρνουν ...ρόπαλο, δύο βραζιλιάνοι και ένας διεθνής με την Εθνική του Τρινιντάντ & Τομπάγκο. Πρόκειται για τους Αλεξ Λεάντρο ντε Σόουζα, Ζορζ Μιράντα ντος Σάντος Μπίνιο και τον Μπρεντ Σάντσο.

Ο Αλεξ Λεάντρο ντε Σόουζα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε και το συμβόλαιό του. Είναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως επιθετικός και μέχρι και πέρυσι ανήκε στην ελβετική Σιόν. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ουρινέα της Ρουμανίας.

Σειρά παίρνυν οι άλλοι δύο. Ο επίσης βραζιλιάνος Μπίνιο είναι 30 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Τα τελευταία χρόνια αγωβνιζόταν στην Σετουμπάλ της Πορτογαλίας.

Οσο για τον Μπρεντ Σάντσο, είναι 42 φορές διεθνής, 30 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Καριέρα έχει κάνει στη Φινλανδία (Μίπα και Τερβάιτ, στη Σκωτία με τη Ναντί και στην Αγγλία, στην Τσίλινγχαμ.

Στο μεταξύ, φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Γιάννη Χλωρού. Οι δύο πλευρές κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και έτσι είναι πολύ πιθανό ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω να υπογράψει για 2 χρόνια στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters