Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

'Εκλεισε Θεοδωρίδη

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Παρασκευή ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί, κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του Γιώργου Θεοδωρίδη και πλέον ενισχύουν με τον καλύτερο τρόπο την μεσαία τους γραμμή και δη την αριστερή πλευρά.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Νίκου Καραγεωργίου, βρέθηκε σε δίλημμα μεταξύ Ηρακλή και Εργοτέλη, ωστόσο τελικά επέλεξε τους Κρητικούς, στους οποίους και θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στον Εργοτέλη καθώς είναι μια ομάδα που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», τόνισε ο Θεοδωρίδης στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σουλτάτος, τόνισε με την σειρά του: «Είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο προπονητής μας από πέρυσι, ήταν από τους πρώτους στόχους μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρίσκεται μαζί μας».


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


Και επίσημα Μαϊστόροβιτς

Παίκτης του Πανιωνίου και επίσημα είναι από την Παρασκευή ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Κροάτης μεσοαμυντικός, που εδώ και καιρό δοκιμάζεται από τον Έβαλντ Λίνεν, έπεισε για την αξία του και κέρδισε με το...σπαθί του ένα συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους».

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας δύο χρόνων», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Πανιωνίου, στον οποίο οι δοκιμές θα συνεχιστούν με τον Κύπριο μέσο, Νικολάου, αλλά και δύο Καμερουνέζους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα και για τα δύο επόμενα χρόνια θα αγωνίζομαι με τον Πανιώνιο», είπε ο Μαϊστόροβιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της νέας του ομάδας, για να συμπληρώσει: «Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει για να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters