Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟ

"Όχι" του Ίβανσιτς στην Σπαρτάκ Μ.


Ο Αντρέας Ίβανσιτς δέχθηκε εκ νέου πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας για συνεργασία και την απέρριψε κατηγορηματικά, αφού όπως τόνισε στους εκπροσώπους του θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Το συγκεκριμένο θέμα αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα «Goal», η οποία φιλοξενεί τα όσα είπε ο 24χρονος Αυστριακός στους μάνατζερ του, σύμφωνα με τα οποία θέλει να μείνει στους «πράσινους»: «Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Παναθηναϊκός. Θέλω να τα βρούμε και να μείνω. Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν καμία άλλη πρόταση από το εξωτερικό».

Ο «Ίβ» έχει συμβόλαιο με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, αλλά ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δεν μπορούσε να του εγγυηθεί θέση βασικού στον αυστριακό σύλλογο και συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, χωρίς οψιόν αγοράς.

Τα δύο χρόνια τελειώνουν το καλοκαίρι και οι Αυστριακοί περιμένουν τις εμφανίσεις του Ίβανσιτς στο Euro 2008 για να τον παραχωρήσουν σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, αν και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Αυστριακός μέσος έχει απορρίψει και δεύτερη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας πριν από μερικές μέρες, ενώ ανεπίσημα έχουν κάνει κρούση και ένας γερμανικός κι ένας γαλλικός σύλλογος, χωρίς ο «Ιβ» να μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Με το που λήξει ο δανεισμός του 24χρονου μέσου το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός έχει μεν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο και αν θα αυξηθεί το κασέ του με την παρουσία του στο EURO...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

counters