Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Τα βρήκαν ΠΑΟ και "Ιβα"


Tην πρόθεση του να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Σάλτσμπουργκ, εξέφρασε ο Αντρέας Ίβανσιτς, σε συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης, με τον εκπρόσωπο του, Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ.

«Είμαι πολύ καλά εδώ, περνάω μια χαρά, ο κόσμος με αγαπάει, έχω δέσει με την ομάδα και φέτος έχουμε και έναν πολύ καλό προπονητή. Εγώ θέλω να μείνω και να παίξω και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό», φέρεται να είπε στον μάνατζερ του ο διεθνής Αυστριακός, που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Στην συνέχεια (το πρωί της Τετάρτης) ο κος.Στανγκάσινγκερ συναντήθηκε με τον Γιάσμνικο Βέλιτς, με τον οποίο δεν άργησε να έρθει σε συμφωνία, αφού και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, επιθυμεί διακαώς την παραμονή του «Ιβ» στην Παιανία.

Οι δύο πλευρές έδωσαν λοιπόν τα χέρια και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» εξουσιοδότησε τον ατζέντη του παίκτη, να έρθει σε επαφή με την Σάλτσμπουργκ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα.

Η πρόταση του «τριφυλλιού» αναμένεται να ξεκινήσει από το 1,3εκατ.ευρώ, ωστόσο οι Αυστριακοί έχουν κάνει γνωστό στον Παναθηναϊκό, ότι η τιμή πώλησης του Ίβανσιτς, είναι 2εκατ.ευρώ. Και οι δύο πλευρές φέρονται διατεθειμένες να κάνουν υποχωρήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η οριστική συμφωνία, δε θα αργήσει να έρθει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

εξυπνο κολπο μπραβο!!!!
http://piercebrosnan-greek-fans.blogspot.com/

 

counters