Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού

Google
 

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ανανεώνει ο Ρεχάγκελ


Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ, μιας και ο Γερμανός τεχνικός και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το «σίριαλ» της παραμονής του «Όθωνα», είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Μετά το φιλικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Πορτογαλία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να εγκρίνει την τελική προσφορά που θα γίνει στον Ότο Ρεχάγκελ και φυσικά να εξουσιοδοτήσει τον Βασίλη Γκαγκάτση να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.

Η ΕΠΟ προσφέρει στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του Γιάννη Τοπαλίδη, θα αγγίζουν τις 280.000 ευρώ! Το νέο συμβόλαιο του Ρεχάγκελ, που θα είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του EURO 2008, θα λήγει το 2010

Την ίδια ώρα η Ελληνική Ομοσπονδία δέχεται καταιγισμό FAX από προπονητές που φιλοδοξούν να αναλάβουν τα «ηνία» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ωστόσο οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Καμπάνταης: Θέλω να παίζω...


Tην επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, εφόσον δεν πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον, εξέφρασε μιλώντας στο «Kicker», ο Λεωνίδας Καπάνταης.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ που τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται κάπου μεταξύ του πάγκου και της εξέδρας της Γερμανικής ομάδας, ευχαρίστησε τον Μίντεντορπ, τον προπονητή που τον έφερε στην ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι άξιζε να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι πέρυσι ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της «Ένωσης»:

«Είμαι υπόχρεος στον Μίντεντορπ διότι μου άνοιξε την πόρτα της Bundesliga. Μέχρις εκεί όμως. Δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες που άξιζα. Πέρυσι αγωνιζόμουν βασικός στην ΑΕΚ. Σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Δεν θέλω να το συγκρίνω με το γερμανικό, αλλά δεν γίνεται να έγινα χειρότερος».

Κλείνοντας τόνισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του (λήγει το καλοκαίρι του 2009), μιας και πρόθεση του είναι να παίξει ποδόσφαιρο: «Έχω προσαρμοστεί. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που θέλω να παίζω. Συνεχώς. Δεν πρόκειται να κάτσω πάνω στο συμβόλαιο μου από τη στιγμή που βρίσκομαι μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι το τέλος, θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου».

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

"Σημαντική η αύξηση του Μ.Κ"


O Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην «Sportday» για την προσπάθεια που ξεκινάει με την αύξηση του μετοχικού κεφάλαιου κατά 18 εκ. ευρώ από τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο στόχος μέσα από αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η εξυγίανση και μέσα από τη διαδικασία που επιλέξαμε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ με σταθερά βήματα εξέλιξης»

Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος περιέγραψε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί: «Η πώληση των μετοχών θα γίνεται μέσα από μία συγκεκριμένη τράπεζα που έχει μεγάλο δίκτυο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει μετοχές. Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη, αφού ο αγοραστής το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να καταθέσει το αντίτιμο και τα στοιχεία του».

Τέλος, τόνισε για μία ακόμη φορά, πόσο σημαντικό θα είναι για τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ο κάθε ΠΑΟΚτσής να συμμετάσχει στην αύξηση για δύο λόγους. Μπορεί να παραβρεθεί στις συνελεύσεις και να συμμετέχει σε αυτές, αγοράζοντας μόνο μία μετοχή, και είναι ο πιο σωστός τρόπος να συμβάλει στην ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας προβληματίζει είναι η έλλειψη ρευστότητας και με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα χρήματα που περιμένουμε να μπούνε σε αυτή, τα προβλήματά μας αυτομάτως θα λυθούν».

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Νοκ-άουτ ο Γκαλέτι!


O Ολυμπιακός εκτός από δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, έχασε το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και έναν από τους βασικότερους συντελεστές της φετινής του πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη, τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ίσως τον μοναδικό ξένο του, που είχε μια σταθερή απόδοση σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 27χρονος σούπερσταρ των «ερυθρολεύκων» έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 13ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμού και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

Ο Αργεντινός μέσα στις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία κι αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, θα μείνει εκτός αγώνων για έναν περίπου μήνα, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι θα χάσει και την ρεβάνς κόντρα στην Τσέλσι, ένα παιχνίδι όπου ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τον Ολυμπιακό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκαλέτι είχε ενοχλήσεις και έπαιξε κόντρα στην Τσέλσι αν και αμφίβολος, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά...

Την ίδια ώρα ο Φερνάντο Μπελούτσι, δείχνει ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Ο Αργεντινός αν και βρίσκεται αρκετές εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ούτε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μπόρεσε να δείξει έστω ένα μικρό δείγμα των πολυσυζητημένων ικανοτήτων του, κάτι που τελικά στοίχισε στην ομάδα του λιμανιού, που πλέον απαιτεί να δει τα χρήματα της να πιάνουν τόπο.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ένα ιδιαίτερα επιβαρημένο πρόγραμμα περιμένει τους Πειραιώτες, για να δοκιμάσει τις αντοχές τους. Την Τετάρτη (27/2) η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Ηρακλή, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ το άλλο Σάββατο θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον «φονέα των γιγάντων», Αστέρα Τρίπολης.

Η συνέχεια είναι γνωστή, στις 5/3 θα δώσει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σύγχρονης ιστορίας του, κόντρα στην Τσέλσι, τον «κολοσσό» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώ την 24η αγωνιστική, με όποια ψυχολογία έχει έπειτα από την ρεβάνς με τους Αγγλους, θα ταξιδέψει στην Βέροια, για να αντιμετωπίσει την «βασίλισσα του Βορρά», που το Σάββατο ενάντια στον Αρη, απέδειξε ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δε μπορεί να θεωρηθεί.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Μόνο νίκη η AEK για να... ελπίζει


Mε μοναδικό στόχο την νίκη για να συνεχίσει να έχει ακόμα ελπίδα στο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο» η ΑΕΚ, απέναντι στον πάντα μαχητικό Ηρακλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο «Γηραιός» είχε κερδίσει την Ενψση με 2-1 και ήταν η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Ο Νίκος Κωστένογλου είδε στην προπόνηση του Σαββάτου τον Μοχάμεντ Καλόν να νιώθει καλύτερα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον «Γηραιό», με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι πάνοπλη και έτοιμη για το «διπλό» που θα της δώσει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και «ανάσα» μέχρι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1. Ο Μορέτο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Ενσαλίβα, Δέλλα, Παπασταθόπουλο και Αρουαμπαρένα.

Στα χάφ θα βρίσκονται οι Καφές και Ζήκος, δεξιά θα βρίσκεται ο Ράμος και αριστερά ο Λαγός. Τον ρόλο του δεκαριού θα έχει ο Ριβάλντο και μπροστά του μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο.

Χωρίς Χλωρό ο «Ηρα»

Χωρίς τον Γιάννη Χλωρό που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε θα κοντραριστεί ο Ηρακλής με την ΑΕΚ. Ολοι στο στρατόπεδο του «Γηραιού» πιστεύουνότι η ομάδα μπορεί να επαναλάβει την νίκη της έβδομης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, (ο Ρέμος δήλωσε ότι ο "Ηρα" μπορεί να πάρει την νίκη).

Ο Ανχέλ Πεντράθα Λαμίγια, δεν είναι ακόμα σίγουρος για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο και οι μόνοι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι ο Πάρντο στο τέρμα, ο Μάρκες στο κέντρο και ο Ααρόν στην επίθεση, όπου πιθανότατα θα έχει τον Γιάντση μαζί του.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Μπαντής, Πάρντο, Περπερίδης, Λέιτε, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, , Παπαστεριανός, Πουρσανίδης, Τσάβι, Μαυρογενίδης, Μάρκες, Φονσέκα, Γιάντσης, Ααρόν, Γκαρσία, Φλάβιο Ντίας και Παπαδόπουλος.

Το Αννόβερο θέλει Ίβανσιτς

Tο Αννόβερο θέλει τον Αντρέας Ίβανσιτς, όπως αναφέρουν αυστριακά Μέσα, μετά το ματς με την Ρέιντζερς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι βρέθηκε άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου στην Λεωφόρο και παρακολούθησε από κοντά τον Αυστριακό μέσο του Παναθηναϊκού: «Την Πέμπτη ο Αντρέας Ίβανσιτς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το 1-1 με τους Ρέιντζερς ίσως και να ήταν το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ελληνική ομάδα. Από την Μπουντεσλίγκα έρχεται το ενδιαφέρον για τον Αυστριακό, από το Ανόβερο».

«Ανάμεσα στους 16.000 θεατές στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης βρισκόταν και ένας άνθρωπος του Ανόβερου. Και όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη απογοήτευση για τον Ίβανσιτς, αφού η ισοφάριση ήρθε 9 λεπτά πριν το τέλος, τότε θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του».

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Αννόβερο θα ήθελε σίγουρα έναν παίκτη σαν τον Αυστριακό: «Είναι ευνόητο ότι το Ανόβερο (αυτή τη στιγμή ένατο στη βαθμολογία) τα επόμενα χρόνια θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικούν και θα κερδίζουν την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Γιa αυτό το λόγο την επόμενη σεζόν θέλει έναν παίκτη για τη θέση τη θέση του οργανωτή, μια θέση την οποία μπορεί να καλύψει ο Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός είχε πολύ καλή απόδοση στο φιλικό με τη Γερμανία και μπήκε στο μπλοκάκι της ομάδας της Κάτω Σαξονίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος αρχηγός της εθνικής Αυστρίας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχαν βγει στην επιφάνεια οι πρώτες επαφές των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με την Σάλτσμπουργκ για την αγορά του παίκτη. Οι «πράσινοι» ήθελαν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ στα 2 εκ. ευρώ, την ώρα που οι Αυστριακοί ζητούν περίπου 4 εκ. ευρώ και περιμένουν το Euroγια να ανέβει η τιμή του...

Όσο για το τι λένε οι ίδιοι οι Αυστριακοί στα ρεπορτάζ τους; Απλά αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει τον παίκτη: «Ο Ίβανσιτς ξέρει τι παίζεται γύρω από τη μεταγραφή του, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι στη Σάλτσμπουργκ. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες συζητήσεις, με τους αυστριακούς να ζητούν γύρω στα 4 εκ. ευρώ».

 

counters